« NEVER AGAINpoesje »

  Pick out your cloud

  25-10-02

    12:02:00, by S p r k .   , 270 words  
  Categories: Categorie-loos

  Pick out your cloud

  Goed, gisteren was dus mijn date met M. uit W.

  Ik was nogal argwanend; ik kan het via MSN en foon goed met hem vinden, en vaak is dat meer te wijten aan mijn eigen interpretatie dan aan de ander. En sinds mijn date met de Duitser kijk ik erg op tegen IRL ontmoetingen met mensen die me niet-IRL wel okay lijken (en iedereen die het lef heeft mijn kwaliteitsmuziek '13-in-een-dozijn'-muziek te noemen has to go).

  Maar nee, het blijkt toch te kunnen; mensen die niet-IRL leuk lijken, blijken wel-IRL toch ook heel leuk te kunnen zijn. Als bijkomstigheid was hij ook nog eens leuker dan zijn toch al leuke foto's. Geen merkwaardige stiltes - we hadden eigenlijk niet eens naar de film gehoeven. Geen heftige fysieke vonk ofzo, maar dat is eigenlijk ook wel prima... Hoewel hij wel iets aaibaars heeft. Dit heeft wel potentie, friendship-wise. Denk ik. Alleen jammer dat zijn 'W.' helemaal niet in de buurt ligt van mijn 'A.' (Amsterdam). We zien wel.

  Verder zat naast ons in Soho een jongen die me erg bekend voorkwam. Weet niet zo goed waarvan (Chatboy of zo?). Hij keek me heel erg regelmatig aan. Ik kan daar nooit zo goed op reageren, zou ook niet weten hoe. Dus heb ik mijn meest zielige actie in Soho sinds mijn versnelde afdaling van de trap gedaan; toen M. en ik wegliepen, en die jongen me WEER aankeek, heb ik naar hem gezwaaid. En me toen heel snel omgedraaid. Bijzonder knullig.

  Verder wil ik bij deze geen melding maken van een e-mailtje van een zekere M. te B.

  Dus.

  Feedback awaiting moderation

  This post has 2 feedbacks awaiting moderation...