« Five Fathoms (Everything But The Girl)Sprk en de gipsontknoping #2 »

  Pretty Good Year (Tori Amos)

  03-01-06

    15:58:58, by S p r k .   , 418 words  
  Categories: Manisch

  Pretty Good Year (Tori Amos)

  Oud & Nieuw was hysterisch. Er was een feestje bij Sjoerd thuis, en we hebben heel ambachtelijk allemaal spelletjes gedaan. Vooral "Who's The Man?" was een grote hit, behalve toen het vriendje van Robert ook namen op briefjes ging schrijven (serieus, heeft iemand enig idee wie Molly Sugdan en Lion-O zijn?). Zelfs mijn onderbuurman Ron kwam helemaal los. Ik had speciaal voor hem een naam in circulatie gebracht (Erna Sassen!) en dat was een grote hit.

  Daarom is het aanstaande vrijdag ook weer tijd voor een nieuwe oud-Hollandsche spelletjesavond bij mij thuis!

  Met mijn armen gaat het minder goed. Mijn 'goede' arm is echt helemaal verrot. Mijn schouder doet ontzettend veel pijn, ik heb hem duidelijk overbelast in de afgelopen maand. Ik had gisteren 500mg Paracetamol en 600mg Ibuprofen op, en het deed nog steeds pijn. Zondag heb ik voor het eerst weer een uur gesport, en toen had ik de rest van de dag helemaal geen last van mijn schouder. Dus dat is weer een bonusreden om dagelijks een uurtje sporten in te lassen. Vanochtend ben ik dan ook begonnen met een uurtje cardio, en mijn linkerarm doet veel minder pijn.

  Mijn vingers zijn ontzettend opgezwollen en stijf. Het wordt iedere dag ietsje beter, dat wel. Iedere keer als ik uit de douche kom hangen de vellen aan mijn vingers, dat is wel een beetje jammer. Ik kan ook niet zo goed het verschil tussen warm en koud voelen met die vingers, ik heb geen idee of dat nog over gaat. Als ik een vuist probeer te maken gaat mijn ringvinger over mijn pink heen - zo scheef is 'ie. Dat kan natuurlijk nooit goed zijn. Ik ben benieuwd of dat nog bijtrekt.

  Deze week werk ik dus weer halve dagen. Thuis probeer ik zo min mogelijk tijd achter de computer door te brengen. Ik ben benieuwd hoe zich dat volgende week zal ontwikkelen. Ik ben niet van plan om nog heel veel vrije dagen hieraan te spenderen, maar werken voor 70% van mijn salaris kan ik me ook niet veroorloven. Tegelijkertijd kan ik ook niet iedere dag onder de pijnstillers achter mijn PC zitten. Moeilijke keuzes!

  Het was fantastisch in de Trut. Ik had 5 dubbele Bailey's op, da's altijd goed voor de sfeer. Toen ik daarna uitgeteld met de Tiener een Emiliana Torrini concert lag te luisteren mompelde ik ,,Ik moet voortaan iedere keer stomdronken worden als ik uitga. Dan is het automatisch leuk."

  En zo heb ik er op de valreep toch nog een goed voornemen bij!

  No feedback yet