« Ik proef ook tomaat.Bukake-conversion: 1 down, many to go »

  So lady!

  27-07-07

    19:21:18, by S p r k .   , 190 words  
  Categories: Categorie-loos

  So lady!

  Mensen willen nog weleens hun wenkbrauwen fronzen als ze horen dat ik lid ben van de Libelle. En ik heb mijn abonnement jaren met plezier verdedigd. Maar vandaag zat bij de post een klein hintje dat een jonge, zichzelf respecterende, midden in het leven staande homo van 26 jaar oud eigenlijk geen abonnement op de Libelle hoort te hebben.

  ...er zat een Tena Lady (met Quickdry!) proefpakketje bij. ,,Om te proberen!" Het is 1 Tena Lady Mini Magic, voor de wat minder vochtige dagen, en 1 Tena Lady Ultra Mini Plus, voor de wat vochtigere dagen. Of zoals Sebastiaan net uiteenzette: ,,Voor als je in de bus zit."

  Ik denk dat het tijd wordt om mijn abonnement op de Libelle zo langzamerhand maar eens op te zeggen, hoewel ik er dan nooit achter zal komen of onlangs gescheiden columniste Miriam haar leven nog wel op de rails zal krijgen, of Wieke d'r zoon nog leuke dingen gaat doen en of Tineke Beishuizen ook deze zomer weer, bij grote droogte en waterschaarste, de plantjes van haar pied-à-terre in Zuid-Frankrijk 's nachts weer stiekem water gaat geven.


  Celebrity guest Han Peekel was ook verbaasd...

  No feedback yet