« Sprk en de blokkadeSprk en het kookvoornemen »

  Sprk en de kantoormail

  19-10-17

    13:51:00, by S p r k .   , 229 words  
  Categories: Frustraties

  Sprk en de kantoormail

  Ik ben nu bijna 37 en elke dag verander ik meer in zo'n zure oude man die brieven op hoge poten schrijft als hem iets niet aanstaat. Vandaag gemaild naar het hele kantoor:

  Hoi allemaal,

  Tijd voor een pop quiz. Ik hou het makkelijk, want het is maar 1 meerkeuzevraag en het juiste antwoord is heel duidelijk!

  Scenario:
  Je hebt net je handen gewassen. Je handen zijn drijfnat. Maar gelukkig heb je het allerlaatste papieren handdoekje te pakken! Misschien wel de laatste twee! Je pakt ze, en in een handomdraai zijn je handen weer droog. Wat een fijn gevoel! What a great time to be alive! Wat doe je nu?

  a) je denkt 'klaar is Kees' en loopt weer terug naar je bureau
  b) je denkt 'Oh ja ik gebruik nu het laatste papieren handdoekje, eigenlijk moeten ze dus weer bijgevuld worden, maar DAT WEET IK ALLEMAAL NIET HOOR!' en loopt weer terug naar je bureau
  c) je bent een goed mens? en vult even de papieren handdoekjes bij

  Ik denk dus dat de meeste mensen A of B zouden kiezen! Mag ik iets verklappen? Het juiste antwoord is C! En als we ons voortaan allemaal aan antwoord C houden (ook bijvoorbeeld als we het laatste velletje toiletpapier gebruiken), dan ziet de wereld er weer een stukje mooier uit.

  Samen komen we er wel uit, we komen er samen wel uit!

  No feedback yet