« Sprk en de mislukte theateravondSprk en de laissez faire wielrenner »

  Sprk en de wintertijd

  26-10-16

    17:37:00, by S p r k .   , 245 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de wintertijd

  Weet je, ik vind de laatste tijd dat ik best verantwoord en volwassen bezig ben. Ik heb helemaal professioneel huishoudelijk mijn hypotheek overgesloten voor een lagere rente, ik ontplooi helemaal een stukje zelfrealisatie met betrekking tot mijn liefdesleven en ik heb serieus aan een klusjesman gevraagd of hij binnenkort eindelijk eens de bedrading in mijn appartement kan komen vervangen. Lijkt me gewoon veiliger! [knipoogt in camera]

  Dus toen dacht ik ook: Martijn, jongen, je bent al niet zo?n ochtendmens, en dit weekend gaat de wintertijd weer in, dus wees een keer verstandig, begin deze week al met wennen!

  Gisterenochtend ging mijn wekker dus een uurtje eerder. Met héél veel tegenzin sprong ik uit bed. Met wallen tot op mijn enkels sprong ik onder de douche. Vloekend en tierend kleedde ik mezelf aan. Maar ik wist: dit ga ik morgenochtend weer doen, zodat ik er volgende week niet helemaal aan onderdoor ga als de wintertijd ingaat.

  Ik was supertrots en zat helemaal zelfverzekerd en met een professioneel huishoudelijk hoofd achter m?n bureau gisterenochtend, tot mijn collega Vincent op kantoor kwam. Hij was enorm verbaasd dat ik al zo vroeg op kantoor was, waarop ik trots mijn volwassen en professionele plan-de-campagne voor deze transitie naar wintertijd uit de doeken deed.

  Hij legde uit dat bij wintertijd de klok juist een uur terug gaat. Dus dan lijkt het alsof je een uur langer kunt slapen. Niet een uur korter.

  Dus tot zover mijn newfound verantwoorde en volwassen levensinstelling.

  No feedback yet