« Sprk en de gestolen maar toch teruggekeerde fietsSprk en de 'room perfume' »

  Sprk en het dichtgeknoopte gebruikte condoom

  28-05-16

    16:47:00, by S p r k .   , 854 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en het dichtgeknoopte gebruikte condoom

  Het is dus allemaal goedgekomen met mijn koffer, en op een dusdanige manier dat ik er helemaal een beetje emotioneel van werd. Ik zat echt een beetje omhoog met mijn koffer (niet letterlijk, dat ding is retezwaar) en wist niet hoe ik het op ging lossen. Een vriend stelde voor om het bij m?n favoriete restaurant Hamitbahon te proberen, waar ik toch zeker al 12 keer geweest ben, maar zúlke goede vriendinnen zijn we nu ook weer niet. En ik kan me voorstellen dat je in een stad als Tel Aviv niet supermakkelijk zegt ?oh meid kom maar hier met je koffer?.

  Toen bedacht ik een mogelijke oplossing: de man waar ik in september een appartement van had gehuurd. Die was superaardig en ik stuur hem steeds berichtjes als ik weer een reis naar Tel Aviv wil boeken maar z?n appartementen al vol zitten. Hoe dan ook, die heb ik een heel lang bericht gestuurd waarin ik het hele verhaal heb uitgelegd, en ook aanbod om er iets voor te betalen. En toen ging hij heel lang terugtypen en stuurde hij: ?Hey! Sure, not a problem? en de code van z?n voordeur (wist ik heus nog wel) en waar ik de sleutel van z?n eigen appartement kon vinden, etc. Probleem totaal opgelost en hij wil er niks voor terug, ook niet na herhaaldelijk aandringen (maar hij krijgt natuurlijk stroopwafels want die vond hij de vorige keer heel lekker). M'n vertrouwen in de mensheid was weer helemaal hersteld en aangevuld.

  Tot overmaat van gezellig had ik die avond ook nog een date. Eigenlijk wel grappig: tijdens mijn vorige reis was er een jongen op een datingapp die voorstelde dat hij langs m'n appartement zou rijden, dat ik dan in zou stappen en dan... Ja, ik weet eigenlijk niet zo goed wat er daarna zou gebeuren? Ik zei in ieder geval dat ik niet gék was en dat ik zoiets roekeloos nóóit zou doen, zeker niet in een vreemde stad, waarop hij antwoordde: "maybe next time you should go to a different place because Tel Aviv is too dangerous for you". Een van mijn vrienden merkte na het horen van deze anekdote nog wel, misschien terecht, op dat ik me niet zoveel zorgen hoefde te maken om ontvoerd te worden in een auto, want hoe gaat iemand mij in z'n eentje een kofferbak in tillen? Joe dan ook, ik heb dus geen warm contact meer met de jongen met de auto.

  Maar die avond heb ik dus precies gedaan wat ik zei dat ik nooit zou doen: me voor mijn appartement laten oppikken door een jongen. Het grote verschil: deze jongen leek heel aardig en totaal niet rapey. We hebben ergens vlakbij het strand geparkeerd en toen aan het strand gepraat en ijsthee gedronken. Hij is ook nog een beetje tegen me aan gekropen en uiteindelijk hebben we in het zand liggen zoenen. Tot overmaat van gezellig komt hij in juli een paar dagen naar Amsterdam met z'n hetero vriend. Ik was helemaal blij want het was én goedgekomen met mijn koffer én ik had een superleuke doch onschuldige date gehad.

  Een dag later was ik wat langzaam met opstaan en het appartement verlaten, en toen hoorde ik buiten allemaal gekke geluiden. De boxer probeerde in de zinderende hitte zijn gortdroge drinkbakje naar mij toe te schuiven. Hij had ook twee keer op het 'gazon' (kunstgras) gepoept en ook gekotst. Het arme beest was helemaal uitgedroogd. Nou en toen heb ik hem in z'n eigen hondensop gaar laten koken. Nee hoor, ik heb natuurlijk z'n waterbakje rijkelijk bijgevuld en heb z'n baasje geappt dat hij beter voor z'n hond moet zorgen. Dit worden denk ik geen heel warme, gezellige wederzijdse Airbnb recensies.

  Zomaar pardoes bleek Tyler, de Republikein uit Alaska met zijn nieuwe vriend in Tel Aviv te zijn! Dus na mijn semi-dagelijkse wandeling langs het strand ben ik iets met ze gaan drinken en we zijn ook nog ergens iets gaan eten. Toen werd nog maar eens bevestigd dat er altijd mensen zijn die het erger hebben dan ik: Tyler en z'n vriend hadden een heel luxe design Airbnb appartement met jacuzzi en zo, maar vonden in hun koelkast een dichtgeknoopt gebruikt condoom.

  Ik zal het even nog een keer typen:

  Een
  Dichtgeknoopt
  Gebruikt (!!)
  Condoom
  In de koelkast (!!!!!!)

  Ik had meteen zóveel vragen. Want wat zegt dat over de vorige huurders? Ik ben bekend met het gezegde 'wie wat bewaart die heeft wat', maar wat was hier precies de bedoeling van? Wat voor types waren dat dan? Deden ze dit vaker? Was dit slechts een vergeten condoom maar had die koelkast een paar dagen ervoor helemaal tot de nok toe vol gelegen met dichtgeknoopte gebruikte condooms? En dan een of twee mensen, of een heel scala aan mensen? En waar zijn die andere condooms dan gebleven? En WAT WAS HIER PRECIES DE BEDOELING VAN? Ik wist wel: misschien heb ik het in mijn appartement dan zo slecht nog niet met m'n stinkende hond en poep en kots en een lekkende douche. Dat zijn tenminste allemaal heel duidelijke elementen die slechts een zeer beperkt aantal vragen oproepen.

  No feedback yet