« Sprk en het nepbedrijfSprk en de Doebie Brodders »

  Sprk, de 'swieter' en de audiovisuele presentatie

  13-11-04

    00:18:04, by S p r k .   , 260 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk, de 'swieter' en de audiovisuele presentatie

  Gisterenavond was ik met Cruesli, Bonnie, Fruistli en de Olsen Twins naar de film. Erg moedig, vooral als je bedenkt dat Mary-Kate net ontslagen is uit rehab wegens een 'eetstoornis' (nouja, ze 'at' teveel cocaine).

  Eerst bleek al dat Fruitsli was bekeurd omdat hij zonder licht was gaan fietsen. Eigenlijk is het allemaal zijn schuld dat al die ouden van dagen zich niet meer veilig voelen op de weg. Maar gelukkig had hij een nieuwe swieter gekocht.

  Mary-Kate en Ashley Olsen lieten even op zich wachten, maar gelukkig hebben we nog 6 plaatsen naast elkaar kunnen scoren. Maar natuurlijk niet voordat Cruesli de (tweede) man van z'n leven ontmoette en alles in het werk stelde om met hem op de foto te kunnen. Maar dat ging helaas niet door. Zie ook het filmpje.

  De film, Bridget Jones: The Edge Of Reason was erg erg vermakelijk. Vooral de 'sound of music' scene. Echt een aanradert.

  Na de film kwamen we erachter dat Sita (van Starmaker!) meespeelt in de nieuwste film van Chucky uit de Child's Play reeks. Daar wilden we natuurlijk even mee op de foto! Vooral Cruesli!

  Vandaag heb ik eindelijk mijn nieuwe telefoon, de Nokia 7610, af kunnen halen op het postkantoor. En het is fantastisch. Ik heb voor bepaalde speciale vriendjes en vriendinnetjes die me regelmatig bellen, een aparte ringtone ingesteld. Dan hoor je geen "Telephone Ring Ring!" van Japanse hitsensatie Mini Moni, maar dan hoor je bijvoorbeeld 9 to 5 van Dolly Parton (als iemand van mijn werk belt) of de Surinaamse klassieker Ala Presie (als Cruesli belt). Het is fantastisch.

  No feedback yet