« Sprk en het kerstje 2006Sprk en het dagje vrij »

  Sprk en de dingen die OP zijn

  19-12-06

    00:22:50, by S p r k .   , 470 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de dingen die OP zijn

  Wat ís het toch met dingen die ineens óp zijn? Sinds ik op het toilet mezelf moest afvegen met een authentiek wintertafereel, getekend door Marjolein Bastin, is er in ieder geval altijd genoeg WC papier op voorraad. Maar gisteren was zomaar mijn Aquafresh tandpasta op! Ik heb nog wel 30 tubes van die vieze Parodontax tandpasta, goed voor je tandvlees enzo, maar het valt blijkbaar niet mee om iets te maken dat én goed voor je tandvlees is én een enigszins frisse adem veroorzaakt. Dus dat gebruik ik alleen voordat ik ga slapen. Maar ik dwaal af.

  Vanochtend wilde ik na het douchen, zoals altijd, mijn gezicht, eh... Nouja, afnemen, met tonic nummer 2 van Clinique, maar m'n watjes waren op! Ik heb dus de hele week al in mijn achterhoofd ,,Ha-ha, mijn watjes zijn bijna op, maar ik heb met voorbedachte rade nog een bonus watjes verpakking in mijn badkamerkastje liggen!" Maar nee, het was een tevergeefse 'ha-ha', want het was juist de bónusverpakking die ik op aan het maken was.

  Vanmiddag ben ik bij de Albert Heijn boodschappen gaan doen voor kantoor (het past niet goed bij mijn positie als homo media magnaat, maar hey, ik kan tenminste wel zelf kiezen wat voor beleg ik op brood krijg) en toen heb ik wel nieuwe tandpasta gekocht. Geen Aquafresh, helaas, want de Albert Heijn op de Westermarkt is stóm (behalve wanneer vakantiekracht 'Bas' van 15 er werkt). Maar heb ik watjes meegenomen? NEE, DAT NIET.

  Omdat ik eindelijk in godsnaam weer eens mijn agenda bij me had, heb ik heel snel door 2006 gebladerd, en ik heb besloten dat dit een goed jaar was. Mensen in 2034 gaan wijn uit dit jaar drinken. Mede daarom heb ik besloten om dit jaar wél het grote Sprk-jaaroverzicht 2006 te maken. Het schrijven van het grote Sprk-jaaroverzicht 2009 zou immers een beetje moeilijk worden. Vorig jaar rond deze tijd wilde ik ook al een jaaroverzicht maken, maar toen ik mijn weblog door ging nemen om de leukste gebeurtenissen uit te zoeken, wilde ik mezelf bijna verhangen.

  Misschien grijp ik ook wel meteen de gelegenheid aan om wat kerstwensen te schrijven. Ik stuur dit jaar (weer) geen kerstkaarten, want ik heb deze zomer (weer) niet met voorbedachte rade alle adressen van mijn vriendjes & vriendinnetjes verzameld. En ik vond het zo suf om vlak voor kerst 'toevallig' even om iemand z'n adres te vragen. Ik bedoel, hoe verrassend is dat?

  Ik heb al 3 kerstkaarten ontvangen! Nouja, officieel zijn het er 2, maar hey, de casual reader weet heus niet dat Cosima uit de Curacaostraat eigenlijk een kaartje heeft gestuurd aan de vorige bewoner ipv aan mij. Ik bedoel, hallo, hij woont hier al 5 jaar niet meer, update je adresboek eens Cosima. En dat nieuwe kapsel? Ik weet niet precies wat je ervan verwacht had, maar het werkt niet.

  No feedback yet