« Sprk en de nieuwe ontdekkingSprk en de zaterdagmiddag »

  Sprk en de eerste zoen

  07-01-07

    19:01:10, by S p r k .   , 552 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de eerste zoen

  Het was een goed idee om tch naar m.u.l.t.i.s.e.x.i. te gaan. Het was echt heel erg leuk binnen. Ik heb ook mijn eerste kus van 2007 erop zitten! Toen Barry, een vage kennis (en dan bedoel ik ook echt vaag) langs liep, wilde ik hem de standaard 3 zoenen geven. In plaats daarvan, deed hij zijn mond open en stak hij zijn tong naar binnen. Ik voelde me een vies en gebruikt incestslachtoffer en ik wilde douchen enzo. ,,Dt was mijn eerste echte zoen van 2007! Wat erg!" vertelde ik aan mijn posse-du-jour. De algemene consensus was echter dat ik het vl slechter had kunnen treffen (Barry is echt heel erg lekker), en daar was ik het uiteindelijk wel mee eens. Ik liep nog eens naar Barry toe, om te vertellen dat hij me net mijn eerste zoen van 2007 had gegeven, en toen tongzoende hij met mijn wang! Ik voel me behoorlijk geschonden en VPRO-achtig, maar ik heb besloten dat dat natuurlijk niet per s negatief hoeft te zijn.

  Ik was laatst aan het chatten met een jongen die ik een jaar of twee geleden best wel leuk vond. Vooral tijdens Gay Pride. volgens mij. Hoe dan ook; die jongen kwam regelmatig bij me thuis, en dan dronken we wijn en keken we films en praatten we over het leven enzo... Avonden met potentie, vond ik altijd. Maar er gebeurde nooit iets!

  Daar hadden we het van de week nog eens over. Toen vertelde hij dat hij me destijds wel heel erg leuk vond, maar dat een wederzijdse vriend toen heel erg verliefd op hem was. Hij wilde dat die jongen niet aandoen, en hij had bovendien niet het idee dat ik hem echt hl erg leuk vond. Toen ik hem vroeg hoe hij dat nou niet kon weten, antwoordde hij ,,Je hebt het nooit gezegd."

  Ten bedacht ik me: jezelf kwetsbaar opstellen is het nieuwe zwart. (Quote van Pieter: ,,Pessimisme was toch al het nieuwe zwart?") Dus vertelde ik aan die ene vrijdagfilmdate dat ik hem leuk vond, goed voor de duidelijkheid. En toen was het niet wederzijds. Ik was vandaag in de DA in de Leidsestraat (AKA 'het moederschip') aan het kijken bij conditioners, en toen hoorde ik zijn stem ineens. Hij liep langs me en hij zag me, vrij letterlijk, niet staan. Toen heb ik de verpakking van een bepaalde conditioner nog maar 3 keer gelezen, tot hij ver genoeg was om onopvallend naar de kassa te kunnen lopen.

  Ik vond overigens pardoes 2 38X32 spijkerbroeken in mijn kast, dus het had erger gekund. Ik ben nog wel bij InWear/Matinique gaan kijken voor leuke truitjes. Ze hadden wel XXL truitjes maar die paste ik allemaal niet. Nu waren het wel nauwe XXL truitjes, maar toch. De verkoper, die me mnden eerder ook had geholpen met mijn nieuwe jas, vroeg nog ,,En?" en toen zei ik ,,Het past allemaal niet. Ik ga naar huis en vanavond eet ik een appel als avondeten." Hij wenste me alsnog een fijne avond. ,,Oh, mijn appel en ik maken er vast iets moois van." Het geeft me kracht dat ik ondanks deze moeilijke tijden het nog steeds in me heb om andere mensen te vermaken.

  Update: Ik heb niet eens meer die appel gegeten.

  No feedback yet