« Sprk en de druppelsSprk en de ontmoetingen »

  Sprk en de endorfine

  10-03-05

    18:59:42, by S p r k .   , 457 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de endorfine

  Alles dat ze zeggen over endorfine is waar. Zondagnacht stond ik spreekwoordelijk weer met een LIDL-tas over mijn hoofd met een scheermesje op mijn polsen te mikken. Maandag ben ik voor het eerst in lange tijd de dag begonnen met een uurtje sporten, onder het genot van de eerste aflevering van Ally McBeal. Dinsdag heb ik tussen werken en mijn wekelijkse Sneak Preview bezoek ook een uur gesport, en daardoor was ik Dinsdag erg vrolijk. Bezorgd, maar vrolijk.

  Gisteren heb ik helaas niet gesport, da's dan wel weer jammer. Maar dat kwam omdat ik in de Pijp ging eten bij Stof. Daar heb ik ooit een heerlijke tonijn sashimi gegeten, maar die stond helaas niet op de kaart. Dus heb ik het moeten doen met een Thaise salade met zalm, en kalfsoester met brie-in-parmaham. Hoei! Dat zijn de betere maaltijden, kan ik je vertellen.

  Tinkel, mijn ex-collega die in de Pijp woont in het Huis Van Het Vrije Woord, en die ik bijkans al 4 maanden niet meer had gezien, was zoals gewoonlijk een goede gesprekspartner. Na haar vertrek bij mijn bedrijf (waar ik destijds uitgebreid verslag van heb gedaan, mede omdat mijn eigen baan ook op het spel stond) is ze keihard gaan monteren, en met succes.

  Ze vindt dat ik ook iets creatiefs moet gaan doen, misschien met beeld en geluid ofzo... En dat werd alleen maar aangesterkt toen ik haar vertelde wat ik dit weekend ging doen m.b.t. een Dolly Dots special die nu op VHS staat, maar naar DVD moet, met een extra audio track met opgeschoond en bewerkt geluid (zodat je kunt kiezen uit het originele geluid, en de bewerkte versie). En netjes met hoofdstukjes enzo. Ze vindt dat ik mijn leven vergooi bij mijn huidige werkgever en verder kreeg ik allemaal opmerkingen en complimenten m.b.t. dingen waarvan ze dacht dat ik het kon en waar ik oog voor had enzo...

  Het zette me wel aan het denken. Maarja, verandering en nieuwe dingen; iedereen doet er heel
  ontluikend en avontuurlijk over, maar het is eigenlijk gewoon doodeng. En ik kan ook niet echt zeggen dat ik het heel erg slecht heb bij mijn huidige werkgever. Dus ik weet het allemaal niet. Een beetje progressie in m'n leven kan echter uiteraard ook geen kwaad. Zucht.

  Ben voornemens om in ieder geval vanavond weer een uur te sporten en het schiet me net te binnen dat ik ben vergeten mijn prakje voor vanavond uit de vriezer te leggen, dus vanavond zal ik wel weer een authentiek Koken & Stomen-moment beleven. Ik zou vanavond met iemand naar de film Hide & Seek gaan, maar blijkbaar is dat OOK niet goed af-gecommuniceerd dus dat gaat niet door. Zou het dan aan mij liggen?

  No feedback yet