« Sprk en de DotsMy Patrick Wolf interview »

  Sprk en de ex-klasgenoot

  23-04-07

    23:27:07, by S p r k .   , 640 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de ex-klasgenoot

  Ik ben nú toch weer op een creatieve manier aan iemand z'n MSN adres geko... Oh nee, daar zou ik het niet over hebben.

  Het was fijn om even een paar daagjes vrij te hebben. Ik heb een heel mooi dik vest gekocht wat eigenlijk geschikter zou zijn voor de winter, maar ach. Toen liep ik even later samen met Sebas over de Herengracht langs een bejaarde. Eerst werd de vrij smetteloze jongedame voor ons al aangesproken ,,Zo wijffie, zeker een zware nacht gehad he?" en daarna werden Sebas en ik aangesproken ,,Nou nou, jullie hoeven er niet zo decadent bij te lopen hoor." En toen was ik echt in staat om me om te draaien en te zeggen ,,Nu moet u eens goed luisteren, bejaarde, volgens mij kon je in de tweede wereldoorlog ook niet zomaar van alles roepen op straat, want dan werd je met z'n allen op een rijtje gezet en gefusileerd!"

  Ik heb ook weer twee keer in het park gelegen, wat heel fijn was. Wel jammer dat er van die 'types' waren die nare muziek aan het spelen waren op hun goedkope Jamba mobiele telefoons (hetzelfde soort types als die dat ook in de metro en tram doen) - ik kwam er amper bovenuit met mijn eigen muziek. Ik ben ook nog een paar keer knus gaan lunchen en uit eten geweest, waar de termen 'Eigen Huis & Tuin'-en, 'Extreme Home Make-Over'-en en 'In Holland Staat Een Huis'-en zijn ontstaan als synoniemen een 'verbouwing' in de anale sferen. Ook leuk.

  Er is een jongen waarmee ik op de lagere school heb gezeten. Of nee, er zijn heel veel jongens waarmee ik op meerdere lagere scholen heb gezeten, maar ik ga nu een spannend verhaal vertellen over één van al die jongens. Ik kan me nog herinneren dat hij fan was van 2 Unlimited en ik had de Hitkrant en toen had ik een 2 Unlimited artikel voor hem uitgescheurd, maar een beetje verkeerd en toen stond er ineens 'Kriebels in mijn Uik'. En dat we allemaal filmpjes maakten (god, ik moet die videobanden eigenlijk in de fik steken).

  Hoe dan ook; die vond ik laatst dus weer op een profielen site en toen dacht ik ,,Nou, da's best een leuke jongen geworden, eens vragen hoe het met hem gaat." Toen heeft hij me toegevoegd en een kort berichtje achtergelaten, waarop ik heb een langer bericht heb gestuurd om te vertellen wat ik nu deed en om te vragen wat hij nu doet. Niks meer van gehoord.

  Ineens was er vandaag een nieuw bericht van hem. ,,Dag martijntje!! jaja, long time no see he ;-) we moeten maar eens meeten! goed id toch? we hebben een hoop bij te kletsen haha :-p See Ya Soon ;-)" En dan denk ik... Waarom zou je na 14 jaar ineens iets met me willen afspreken? De Meg Ryan in mij wil dan graag denken dat hij toen stiekem verliefd op me was en nu niets liever wil dan samenwonen en een golden retriever kopen. Maar uit z'n hyves maak ik niet op dat hij homo is of van golden retrievers houdt. Dus misschien is het dan wel gewoon omdat het hem leuk lijkt om een ex-klasgenoot van 14 jaar geleden weer eens te zien. Maar als dat écht zo leuk zou zijn, zouden we dan niet gewoon contact hebben gehouden, al die tijd?

  En dan komt er ook nog eens bij dat hij nu ineens véél meer foto's van zichzelf op zijn profiel heeft staan. Hij is dus niet gewoon 'best een leuke jongen' meer. Hij is echt een soort halve god. Niet normaal. Echt heel knap, kleedt zich overdreven goed en heeft een ontzettend lieve lach. Heel intimiderend allemaal. Ik denk maar niet dat ik iets met hem af moet spreken, ik zie niet in hoe dat tot iets positiefs zal gaan leiden ooit.

  No feedback yet