« Sprk en AUSprk en de Gozer-update »

  Sprk en de food raid

  28-09-04

    15:06:07, by S p r k .   , 213 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de food raid

  ...en terwijl ik me bij het horen van een ringtone realiseer dat de eigenaar van die ringtone nooit half zo hip zal zijn als hij graag zou willen, denk ik weemoedig terug aan het grote avontuur dat ik vanmiddag heb beleefd.

  Samen met een collega (,,Mijn naam is Ter Smatse. Lekki ter Smatse.") ging ik op stap om bij de lokale McDonald's wat voedsel in te slaan. Lekki ter Smatse wilde eigenlijk liever op locatie ons ingeslagen voedsel nuttigen, maar ik wist haar met 1 simpele overweging (,,Ik vind het gewoon prettig als onze collega's kunnen zien wat ze NIET hebben.") ervan te overtuigen om toch even terug te rijden naar kantoor om in onze eigen pittoreske kantine de lunch op te peuzelen.

  Eenmaal in de McDonald's aangekomen zag ik hoe Lekki ter Smatste binnen no-time 3 hamburgers naar binnen werkte. Volgens mij kauwde ze er niet eens op. Toen ze zag dat ik friet bestelde, kreeg ze een licht ontregelde blik in haar ogen en begonnen haar handpalmen te zweten. ,,Oh, ik vergeet helemaal een portie friet mee te nemen voor een willekeurige collega!" riep ze redelijk overtuigend. Geheel overbodig kan ik melden dat die portie friet gewoon gegeten werd tijdens de rit terug naar kantoor.

  Ja, je maakt wat mee op een dinsdagmiddag!

  No feedback yet