« Sprk en de outageSprk en de referenties »

  Sprk en de Formal Friday

  20-09-06

    16:35:36, by S p r k .   , 478 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de Formal Friday

  Het is even behoorlijk druk geweest, vandaar geen updates. Ik heb zelfs het hele weekend gewerkt, maar gelukkig heb ik morgen en overmorgen vrij.

  Ik moet in die dagen sowieso dringend naar het gemeentehuis om een nieuw paspoort aan te vragen. Ik vlieg samen met Chris eind Oktober naar de Mister Gay International verkiezingen in Palm Springs, en dan moet je paspoort minimaal nog een half jaar geldig zijn. Volgens mij is dat trouwens de eerste keer dat ik in Amerika ben als 'volwassene'. Ik ben benieuwd of je in Palm Springs een beetje leuk uit kunt gaan. Met een beetje geluk zijn de drankjes een beetje te betalen.

  Ik was Zondag met Chris in de Trut, waar een dubbele Bailey's 4 euro kost, en het is nogal moeilijk om hem onder tafel te drinken. Ik had dan ook een behoorlijke kater, ondanks mijn water-met-vitamine-c maatregelen. Zonde. Vooral omdat ik nog steeds het blad moest afmaken. Ook handig; Vincenzo onze vormgever is op vakantie, dus nu was îk ineens de DTP-Peppi. DTPeppi. Als er dus grafisch onverantwoorde dingen in ons oktobernummer staan... Dan is dat heel duidelijk een pagina die Vincenzo al had afgemaakt voor zijn vakantie :P

  Ik heb nu overigens een duidelijker beeld van het fenomeen dat zich mijn kamer binnendringt als ik slaap. Het laat zichzelf mijn kamer binnen via een draadje (alsof het een spin is), maar het is een heel klein dun kikkertje, dat ook kan vliegen. En iedere keer weer, als ik het diertje zie, spring ik uit bed, doe ik alle lichten aan en kijk ik goed rond of ik het diertje nog ergens zie. Tijdens het kijken (soms ook onder mijn bed, lekker grondig) word ik dan langzamerhand wakker en realiseer ik me dat er helemaal geen raar wezentje in mijn kamer is. Behalve Poekie dan.

  Ik slaap en droom sowieso nog steeds raar. Gisteren werd ik wakker terwijl ik net hardop zei ,,We zitten hier natuurlijk niet bij de Mini-Playbackshow!" Geen idee wat ik ermee bedoelde of wat het betekende.

  Chris en ik gaan ook (samen met Loesje, de eindredactrice) naar de premiere van Beauty and the Beast. Ik snapte het ook niet zo goed, want die voorstelling draait al heel lang, maar nu voor het eerst in Scheveningen. Reden genoeg voor een premiere en een high-tea, blijkbaar. Het kledingvoorschrift luidt tenue de ville, dus Chris en ik zijn meteen nieuwe overhemden en stropdassen gaan inslaan.

  De dag erop was dan ook tijd voor een overhemden/stropdassen themadag, AKA Formal Friday. Niet iedereen deed mee, maar Loesje had fijn een cocktailjurk aangetrokken. Formal Tuesday was al een iets groter succes, toen Emile (de reincarnatie van Eva Braun) in pak naar kantoor kwam, maar het valt nog niet mee om iederéén in nette kleding te krijgen. Of, in de woorden van één van mijn bazen: ,,Dat doen we dus niet."

  No feedback yet