« Sprk en het decoletteSprk en de hysterisch leuke avond »

  Sprk en de gebakken spekjes

  14-07-05

    11:44:35, by S p r k .   , 396 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de gebakken spekjes

  Als ik een product zou zijn, was het model allang teruggeroepen. Echt waar. De trouwe lezer (ikzelf dus voornamelijk) kan zich misschien nog herinneren dat ik een paar weken geleden weer 2 verstandskiezen heb laten trekken. En dat tijdens het verdoven een zenuw in mijn tong is geraakt, wat toen heel erg veel pijn deed. Nou, sindsdien heb ik daar helemaal geen last van gehad. Tot vanochtend! Maar zoals Cruesli al zei; misschien heb ik in mijn slaap wel iets raars gedaan en is het morgen gewoon over. Maar zo niet, dan moet ik maar weer naar de dokter. Want niemand wil een defecte zenuw, lijkt me.

  Verder kijk ik al vanaf Maandag uit naar het moment dat ik een nieuw wasje kan draaien. Vorige week had ik een huismerk-versie van een of ander Oxy Action product aangeschaft, om een olijfolie vlek uit een kaki broek te wassen. Nou, ik heb die Oxy Action overal op gesmeerd, maar dus niet op die broek. Die kaki broek hangt nog steeds bevuild in de kast (ik heb hem al eens eerder 'gewoon' gewassen, dat hielp niet). Maar vanavond, morgen of dit weekend ga ik er echt tegenaan!

  Ik vind het sowieso wel een fijn systeem. Je hebt vuile kleding (nouja, vuil, ik speel natuurlijk al zeker 3 jaar niet meer buiten in de modder) en dat stop je in een apparaat en dan wordt het weer schoon. En dan stop je het nog in een ander apparaat en dan wordt het ook nog droog. Je hoeft zelf alleen nog maar een beetje te vouwen en dan alles weer in je kast te leggen of te hangen.

  Gisterenavond heeft mijn ex Luke voor me gekookt, en daarna hebben we de film Superstar gekeken, en is het begrip Supermodel Documentary Hour ontdekt. Prettig. Luke heeft heel vaak mijn poesje op schoot genomen, ze wist niet wat haar overkwam.

  Toen Luke weg was heb ik heel aandachtig naar het eerste album van Kate Bush ("The Kick Inside") uit 1978 geluisterd. Best grappig om je eens een stukje te verdiepen in de muziek uit het jaar dat Ashton Kutcher (geile acteur met jammerlijk rood bandje om z'n pols), Jesse Metcalfe (geile tuinman uit Desperate Housewives), Nelly Furtado (toffe zangeres) en Katie Holmes (50% van mediaoffensief TomKat) zijn geboren.

  En speaking of TomKat, Tom Cruise is tegenwoordig een 'collega blogger'! Je kunt zijn intrigerende weblog hier vinden.

  No feedback yet