« Clouds Clear (Lamb)Sprk enzo »

  Sprk en de GOVERDOMME M'N FIETS IS GODVERDOMME WEG

  26-07-05

    18:58:30, by S p r k .   , 232 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de GOVERDOMME M'N FIETS IS GODVERDOMME WEG

  Ik kom net thuis. Vanavond zou de Ethiopier met een nieuw bandenplaksetje langskomen en dan zou ik mijn voorband gaan plakken.

  Maar GODVERDOMME mijn fiets is GODVERDOMME gewoon weg!

  GODVERDOMME!

  Ik word er echt SCHIJTziek van, dat geKUT met die KUTfiets, GODVERDOMME.

  EERST koop ik godverdomme een fiets voor 70 euro, met nog voor 100 euro aan sloten, vervolgens laat ik daar een jaar lang van alles aan doen t.w.v. godverdomme zeker 250 euro, godverdomme. Daarna blijkt een of andere vork GODVERDOMME te zijn afgebroken en laat ik me naaien bij het kopen van een nieuwe fiets. Daar betaal ik godverdomme 180 euro voor, voor een 2ehands fiets, laat ik GODVERDOMME nog nieuwe achterbanden op zetten voor 40 euro en nu is hij GODVERDOMME weg.

  En het FUCKING AFAC is maar tot 16:30 open, dus ik kan niet checken of hij daar staat. En dan kost het GODVERDOMME weer 10 euro om hem bij mij thuis te laten bezorgen. Want ik ga GODVERDOMME natuurlijk geen bus naar fucking IJMUIDEN nemen om hem op te halen om vervolgens het hele eind GODVERDOMME weer terug te fietsen.

  Update:
  Ik ga maar niet naar de sneak vanavond. Ik heb de film hoogstwaarschijnlijk toch al gezien, en ik zie niet het nut in van mezelf scheren enzo, en dan doen alsof ik heel leuk ben en een heel leuk leven heb en alsof ik een heel sociaal mens ben. Dus dat.

  No feedback yet