« Sprk en Anna von HausswolfSprk en het weekend »

  Sprk en de griekse beginselen

  03-08-04

    14:52:38, by S p r k .   , 276 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de griekse beginselen

  Dat Alison Goldfrapp de koelste vrouw op aarde is (internationaal gezien dan), dat wisten we al. Dat er binnenkort een concert van Goldfrapp op DVD wordt uitgebracht wisten we ook.

  Wat we echter niet wisten, is dat de Griekse platenmaatschappij van Goldfrapp een jaar geleden een fijne promo-DVD heeft samengesteld met allerlei clips en live optredens erop!

  Dus ging ondergetekende weer nostalgisch bieden op eBay. En ondergetekende deed dit al voordat huisvrouwen hun bouquet-reeks boekjes op ebay.nl gingen kopen. Martijn zat in 1999 al keihard te eBayen, toevallig. En toen was er nog helemaal geen PayPal. Jaja, je bent een pionier of je bent het niet.

  Hoe dan ook; uiteindelijk heb ik de Griekse promo DVD 'gewonnen' voor 125 euro. Dat lijkt een hoop geld, maar als je bedankt dat ik er gewoon een kopietje van trek en daarna voor een net zo hoog bedrag doorverkoop aan een andere bieder, valt het leed nog best mee.

  Dus ik heb mijn centjes betaald en de Griek gemaild. Maar de Griek schreef niet terug. Een week lang niet!

  Gelukkig kreeg ik gisteren een mailtje. Tussen het servies stukgooien en het sirtaki'en in, en het eten van verse kawasaki's of weet ik veel, heeft meneer blijkbaar een minuutje gevonden om me te laten weten dat hij mijn betaling heeft ontvangen. Blijkbaar is mijn DVD gisteren verzonden -ZEGT HIJ....

  ...vermoedelijk met de vetvlekken van zijn Spanakopita er nog op.

  Ik wacht af.

  Voor de belangstellende belangstellers: LOVELY HEAD-video Clip/ UTOPIA-Video Clip/ HUMAN-Video Clip/ PILOTS-Video Clip/ LIVE MILANO "Tunnel" 27/11/00(Live showcase:LOVELY HEAD,PAPER BAG,HUMAN,UTOPIA) / LOVELY HEAD-Live/ TRAIN-Original Version/ TRAIN-Daytime Version/ TRAIN-Performance On The TOTP/ BLACK CHERRY-EPK/ STRICT MACHINE-Video Clip

  No feedback yet