« Sprk en de toeristSprk et l'ekkage »

  Sprk en de grote pisbak

  22-04-05

    20:41:34, by S p r k .   , 230 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de grote pisbak

  Ik kom er net achter dat mijn poesje weer wildgeplast heeft. Achter mijn TV-meubel. Waar ze dat wel vaker doet. Niet iedere dag ofzo, maar zeker eens per 2 maanden.

  En ik weet dat het dan eigenlijk niet goed is om haar met d'r neus erin te duwen, maar ik heb een 7,8 gescoord bij de opvoed-test, dus ik weet heus wel wat goed is voor mijn poesje. Dus ze heeft de volle laag gekregen, en nu moet ze weer even tot zichzelf komen in de badkamer. Ik had ook weinig zin dat ze gebiologeerd toe kon kijken hoe ik alles weer op mag ruimen. Da's namelijk geen 'interesse tonen', da's meer een soort 'schoonmakertje uitlachen'.

  Ik ga morgen eens een bouwmarkt in de buurt opzoeken. Het is tijd voor maatregelen. Er komen plankjes met omhoog staande spijkers achter mijn TV te liggen, of prikkeldraad. Of iets dat onder stroom staat. Die laatste optie is natuurlijk het fijnst, maar dan wordt het ineens mogelijk dat ik midden in een spannend TV programma zit en alle stoppen doorslaan. Dan ga ik persoonlijk toch liever voor prikkeldraad.

  Nu ga ik de kattenbak verschonen en daarna als troost en beloning diverse cosmetica kopen in de Leidsestraat waar de DA - godzijdank - nog gewoon open is. Dan hebben mijn buren ook even wat privacy tijdens hun ruige seks waarbij *iemand* heel duidelijk voortdurend bille(n)koek krijgt!

  No feedback yet