« Sprk en de stomme vraag.Sprk en Anna von Hausswolf »

  Sprk en de helse pijnen :P

  05-08-04

    18:12:34, by S p r k .   , 415 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de helse pijnen :P

  En wat heb ik de afgelopen dagen gedaan?

  Nou, Zondagochtend werd ik wakker met ernstige pijn in mijn rug. Waarschijnlijk weer verkeerd gelegen ofzo.

  Vervolgens heb ik de hele dag (en de ochtend erna) 3 jaar oude Nurofen geslikt. Zonder alteveel gevolg, dat moge duidelijk zijn. Het stripje was ook helemaal verkleurd. Maarja, ik had niets anders in huis.

  Maandagmiddag ben ik moeizaam naar de Etos gelopen. ,,Ik heb pijn in mijn rug en ik wil daar niets meer van voelen. Kunnen jullie me helpen of moet ik bij de drankwinkel hier tegenover zijn?"

  Nou, ze hadden wel wat voor me. Pilletjes en een gel om te smeren. Sindsdien gaat het wel ietsje beter, hoewel ik heel snel stijf word als ik te lang in dezelfde positie blijf. Dus ik kan niet te lang zitten, niet te lang staan... Ik kan wel opvallend lang liggen, maar ik val dan eigenlijk meteen in slaap. En tussendoor probeer ik ook nog wat (tele)werk gedaan te krijgen.

  Iedere dag is er progressie, maar ik denk niet dat het Zaterdag zodanig is weggetrokken dat ik kan participeren in de festiviteiten voor homosuele trots.

  Gisteren in de namiddag is Sebastiaan gekomen. Mijn 2persoons IKEA matras werd bezorgd en ik voelde er weinig voor om met mijn tere ruggetje die matras van de trap te zeulen enzo. Gelukkig kwam Sebastiaan tegelijkertijd met de vrachtwagen aan.

  Maar er was meer! Nadat ik onder het genot van 800mg nerofen wat boodschapjes heb gedaan, heeft Sebastiaan ook nog mijn plafondventilator opgehangen in de woonkamer. Geen overbodige luxe, kan ik je zeggen. Daarnaast is het lampje boven mijn bed wat steviger opgehangen en heeft hij extra licht in mijn badkamer gehangen.

  Dus nu heb ik een soort hellevuur in mijn badkamer. Mijn badkamer was altijd een soort donker holletje en nu loop je een lichte oogbeschadiging op, als je het licht aan doet. Het voordeel hiervan is dat ik er in de spiegel ineens een stuk beter uit zie - een gezamenlijk hoezee is op zijn plaats!

  Echter, het hellevuur heeft ook een nadeel; ineens is pijnlijk zichtbaar dat
  a) mijn badkamer helemaal niet zo vaak schoongemaakt wordt
  b) sommige tegeltjes echt onherstelbaar beschadigd zijn
  c) de alabastine die gebruikt is om wat gaten in de muur op te vullen, [i[toch[/i] een andere kleur dan de muurverf blijkt te hebben

  Met andere woorden; het licht is fijn, maar nu smeekt het bovenste gedeelte van mijn badkamer weer om een likje (knalroze) muurverf. Wee mij.

  No feedback yet