« Sprk en de crushesSprk en de referenties #2 »

  Sprk en de hoerenamandelen

  09-10-06

    17:43:32, by S p r k .   , 178 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de hoerenamandelen

  Ik voelde me Donderdag al met de minuut beroerder worden. En ja hoor; Vrijdagochtend zaten er witte stippen in mijn keel. Alweer. Omdat ik niet direct mijn zomersjaal erbij heb gepakt toen de hittegolf weer voorbij was.

  Het hele weekend ben ik dus ziekjes geweest. De ene keer ging het beter dan de andere keer (had ook veel te maken met hoeveel paracetamol ik tegelijkertijd had ingenomen) en ik heb het hele tweede seizoen van Grey's Anatomy er doorheen gejaagd.

  Vanochtend ben ik maar weer naar de dokter gegaan, voor peniciline of om een afspraak te maken om mijn amandelen te laten verwijderen. Nou, ten eerste waren de witte stippen al een stuk minder erg dan gisteren (maar het doet écht nog wel pijn). En ten tweede doen ze dat dus niet meer zo handig, je amandelen verwijderen.

  Ik had het blijkbaar toch beter kunnen laten doen toen ik een klein Martijntje was. Maar toen durfde ik niet. Maar op latere leeftijd schijnt het zelfs zo'n ernstige ingreep te zijn dat het niet eens meer poliklinisch kan. Jeumig.

  No feedback yet