« Sprk en de gebakken spekjesSprk en de #@&$^* »

  Sprk en de hysterisch leuke avond

  13-07-05

    12:50:10, by S p r k .   , 480 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de hysterisch leuke avond

  Nadat mijn avond heel erg klote begon, is alles toch weer helemaal goed gekomen. Ten eerste is het me heel erg goed gelukt om mijn ketting weer op mijn fiets te krijgen, en hij was gelukkig niet gebroken. Het blijkt wel 1 grote roesthomp te zijn, dus vanavond moet ik eigenlijk alles goed met olie volspuiten, misschien maakt mijn fiets dan ook wat minder herrie. En ik heb genoeg handcreme in huis, dus in principe is er niets aan de hand.

  De film ("Creep") was wel okee. Er zaten best wel creepy momenten in (ha! woordgrapje!), maar soms was de film ronduit lachwekkend. En een Duitse hoofdrolspeelster die achterna gezeten wordt nadat ze een best wel geile man met cocaine heeft AFGEWEZEN, daar heb ik sowieso geen medelijden mee.

  Ik zat naast Luke, mijn Twentse ex, die niet zo goed tegen enge films kan. Dus die zat regelmatig helemaal opgerold in zijn stoel, met zijn handen heel schattig voor zijn ogen, als een klein meisje met intact maagdenvlies. James, de Amerikaan met een voorliefde voor zangeressen met gouden keeltjes en onhestelbaar verminkte maagdenvliezen, was ook mee, en kwam naast me zitten. Luke was jaloers, maar niet te jaloers om tijdens een heel eng stukje dicht tegen me aan te kruipen. Zoals het hoort.

  Na de film zijn we allemaal naar de Soho gegaan, en dat was echt ontzettend leuk. Echt heel erg leuk. Ik had niet echt avondeten gegeten (alleen 1 kopje groentensoep), dus de 3 glaasjes rose kwamen erg hard aan. Ik had al een tijdje geen alcohol meer gedronken (okee, Zondag nog, op het tuinfeest in Zwanenburg, maar dat was met allemaal breeders dus dat telt niet) en het was weer erg prettig.

  Ondanks dat niet alle semi-'vaste' sneak-mensen mee waren, waren er eigenlijk alleen maar leuke mensen mee. Ik heb me echt geweldig vermaakt. Er liep helaas ook een hele nare man dooe de Reguliers, die op een hele goedkope manier (vuurspuwend) aandacht probeerde te trekken. Nou, mijn centje heeft hij er niet mee verdiend!

  Ik had eigenlijk om half 1 in bed willen liggen, maar dat werd half 3. Ik ben wel heel braaf rond half 2 afscheid gaan nemen van iedereen, maar dat duurde echt een uur ofzo. Maar goed, als je het naar je zin hebt kun je best wat nachtrust inleveren.

  Toen ik naar huis fietste heb ik nog heel enthousiast luidkeels meegezongen met Roisin Murphy, iedereen een blij SMSje gestuurd, een vitamine C pilletje geslikt, en toen ben ik gaan slapen.

  Vanavond MOET ik de kattenbak verschonen. Dat moest eigenlijk afgelopen Maandag al, en ik kan me herinneren dat ik gisterennacht voordat ik in slaap viel nog tegen Poesje zei ,,Als je je kattenbak niet meer aan kunt, pis dan maar ergens, maar niet op mijn kleding en niet op m'n DVDs. En altijd van je af pissen." Ik ben benieuwd of ze zich eraan heeft gehouden.

  No feedback yet