« Sprk en de nieuwe matras #1Sprk en de beste. monoloog. ooit. »

  Sprk en de K-dag 2007

  29-04-07

    21:57:07, by S p r k .   , 228 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de K-dag 2007

  Ik heb nu al moeite met deze Koninginnedag, en hij is nog niet eens begonnen. De dag begon goed, met lang uitslapen en een paar afleveringen van The Nanny. Daarna ging ik iets eten bij Wagamama met Ron en Peter. Ook prima.

  Tegen beter weten in liep ik nog even mee naar de Reguliers, waar het druk was. En ik was ook iets te luchtig gekleed. Ik word misschien minder snel ziek nu mijn amandelen eruit zijn, maar ik ben ook weer geen Superman. Dus liet ik Peter en Ron achter in de Reguliers en liep ik terug naar het Leidseplein.

  Onderweg moest ik best wel nodig naar de wc. Normaal gesproken schrijft Maarten alleen over zijn rectale uitspattingen, maar wat hij kan, kan ik ook. Helaas was het toiletpapier op. Ik heb mezelf dus af moeten vegen met een kassabon en een strippenkaart. Met die strippenkaart had ik overigens nog makkelijk op en neer naar Aalsmeer gekund, maar dat terzijde.

  Daarna liep ik naar mijn fiets. En daar stonden ze, mijn fiets EN die van Ron, met wel twee sloten aan elkaar vastgemaakt, maar verder niet aan een lantaarnpaal of hekje ofzo. Met andere woorden: als we ze hadden laten staan, zijn ze morgen weg. Dus toen kwam Ron weer naar het Leidseplein gelopen. Zucht.

  En nu ben ik thuis. Gelukkig. En ik heb zin in thee.

  No feedback yet