« Sprk en de internetdateSprk en de HERPES »

  Sprk en de koudie

  10-11-04

    10:45:46, by S p r k .   , 345 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de koudie

  Er is gisteren een heel lang, goedgeschreven Pulitzer-waardig stukje veroren gegaan toen mijn laptop-van-de-zaak ineens crashte en ik het tekstje nog niet had opgeslagen. Dus jij, die ene lezer, zal helaas verder moeten leven zonder een uitgebreide update over mijn weekend. Het enige dat ik er nog wel over kan zeggen is dat het vooral heel goed is dat ik niet mee ben gaan bowlen afgelopen Zondag. Ik denk dat ik aankomende Zondag niet ga Lasergamen en de Zondag erop me vooral niet al fierljeppend een weg door de provincie Friesland ga banen.

  De week begon iets minder goed, en dan vooral op Dinsdag. Ineens bleek mijn fietsbandband leeg/lek te zijn (terwijl ik die op Zaterdag nog op professionele wijze had laten plakken voor 7 euro). Ik voelde me ineens een stuk minder mobiel, maar gelukkig kon ik nog net een tram pakken waardoor ik toch nog op tijd was voor de trein. Ik groette de mevrouw die me beschuldigde van voordringen en de mevrouw die ik iedere dag in de trein zie en stapte in. En in Lelystad was het koud. Echt heel erg koud.

  Gisterenavond heb ik een huiselijke ambachtelijke diepvriespizza in de oven gegooid en Felicity gekeken. In mijn ijskoude huisje. Een vriend belde nog om te vragen of ik gezellig in de stad iets wilde doen, maar ik heb hem gezegd dat ik pas in Maart 2005 weer beschikbaar ben voor outdoor activiteiten.

  Toen ik eventjes op bed met mijn poesje ging spelen ben ik blijkbaar in slaap gevallen, want ik werd vanochtend veel te laat wakker en heb uiteindelijk een taxi naar CS moeten nemen om mijn trein nog te halen. Hoezee.

  Verder zijn mijn handen helemaal een beetje kapot aan het gaan van de kou, dus ik moet me de hele tijd insmeren met (zeer kruidig ruikende) handcreme. Ook gezellig.

  En mijn ontbijt bestaat tegenwoordig uit een appel (een Golden Delicious om precies te zijn) omdat ik iedere keer geen tijd meer heb om een fijne half-warme Bagel met sesamzaad te kopen. Ik wil weer een bagel! Met zaad, verdomme!

  No feedback yet