« Sprk en de andere BushSprk, de schijtfilm en het orgastische maal »

  Sprk en de kraters

  03-06-05

    21:33:00, by S p r k .   , 262 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de kraters

  Vandaag moesten mijn twee (of 3) andere verstandskiezen eruit. Ik had dus nog een derde bonus verstandskiesje bovenin, voor calamiteiten ofzo. Ik zei meteen al ,,Ik zit er persoonlijk niet heel erg mee als u die laat zitten ofzo." De goede man was het met me eens, 'want het is tenslotte vrijdagmiddag'.

  Okee...

  Helaas heeft hij daarna tijdens het verdoven RECHT in een zenuw in mijn tong geprikt, wat echt heel pijnlijk was. Amateur. Ik kreeg niet eens de kans om bij te komen, want ik werd meteen naar het volgende kamertje gebracht waar ik weer even een onderhoudend gesprekje moest houden met de assistente. Die had voor de gelegenheid een heel groot doorzichtig plastic masker opgezet, alsof mijn hoofd ieder moment kon ontploffen.

  Het trekken ging duidelijk moeilijker dan vorige keer, want ik hoorde iets breken en ik kreeg na afloop mijn kiezen niet mee naar huis voor in mijn plakboek. Ik hoopte nog dat hij zou uitschieten en per ongeluk zijn assistente knock-out zou slaan, of op z'n minst haar plastic masker van d'r hoofd zou meppen, maar dat was niet zo.

  Daarna ben ik rustig weer naar huis gefietst. Wel duizelig, dus ik ben maar even gaan liggen. Nu gaat het wel weer, maar het doet nog steeds AU en ik voel me brak. Hopelijk krijg ik m'n pasta zometeen een beetje weg. De bezorger heeft net gebeld, hij kon het niet vinden. Ik had het idee dat hij wel al in de buurt was, maar we zijn 5 minuten verder en hij is er nog steeds niet. Ongeschoold en onberekenbaar.

  No feedback yet