« Sprk en het kerstfeest #474Sprk en de fauna »

  Sprk en de KUT-uitzending

  26-12-04

    13:11:51, by S p r k .   , 237 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de KUT-uitzending

  Aan VARA publieksservice:

  ,,Beste VARA,

  Ontzettend bedankt voor jullie uitzending van de show "Lustrum" van Brigitte Kaandorp op eerste kerstdag. Het was, op z'n zachtst gezegd, een erg interessante vertoning.

  Even een paar tips voor wanneer jullie OOIT nog een cabaret voorstelling uit willen gaan zenden:

  Als een show twee-en-een-half uur duurt, zend je minstens 2 uur uit. Zonodig in 2 delen.
  Als iemand dan toch besluit om maar een klein uurtje (nee, 53 minuten) uit te zenden, monteer het dan op een dusdanige manier dat de beste sketches gewoon volledig uitgezonden worden. Als je helaas toch genoodzaakt bent om ook sketches en liedjes zelf te bewerken, doe het dan op een onopvallende manier. En ga alsnog niet knippen in "Die Walkure". Dan leert uw publiek het stuk nog eens ergens anders van kennen dan die reclame met "Ze smelten de kazen", om maar niet te spreken over hoe verdienstelijk Kaandorp dit stuk ten gehore bracht.

  Het toch al rommelige programma "Lustrum" (wat daardoor natuurlijk ook z'n charme heeft) is door de gebrekkige montage een totaal onsamenhangend geheel geworden.

  Verder weet ik niet wie het geluid gemixt heeft; jullie zelf, of Dutchview, maar als ik de mixage in een woord zou moeten omschrijven, schiet het woord 'bagger' me als eerste te binnen.

  Ik ben diep diep teleurgesteld en ik had van de VARA, die zich toch een beetje profileert als de Cabaretzender onder de publieke omroepen, beter verwacht.

  Groet,

  Martijn."

  No feedback yet