« Sprk en het strooifestijnSprk en de... 'nieuwe look' »

  Sprk en de maanlanding in Utrecht

  17-10-04

    15:39:01, by S p r k .   , 353 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de maanlanding in Utrecht

  Zaterdagochtend kreeg ik een SMSje van Ronald, om te vertellen dat er die avond een PANN feest zou zijn in Utrecht. Nu ben ik al eens eerder op zo'n feest geweest, en daar leken op het eerste gezicht heel veel leuke jongens te zijn, maar als je goed keek waren het toch weer lesbiennes. Jammer.

  Desalniettemin legde ik het idee voor aan mijn 'posse', en voor ik het wist was iedereen van plan om naar Utrecht te gaan.

  Ik fietste snel naar de DA in de Leidsestraat om gewoon weer mijn gebruikelijke pakje blondeerspul aan te schaffen. De in-het-wild-loslopende DA-medewerkster was dusdanig aangeslagen door mijn verhaal over het vreemdgaan met een andere blondeer mevrouw, dat ze me meteen een gratis haarmasker mee gaf. Hoei!

  Toen ben ik snel, zonder licht op mijn fiets, naar huis gegaan en heb ik het hele pakje in mijn haar gesmeerd, terwijl ik zo goed mogelijk probeerde mijn hoofdhuid te ontwijken. Een keer ging dat een beetje mis in mijn nek, en dat heb ik gevoeld ook. Het resultaat was er uiteindelijk wel naar, hoewel het beter zou staan met wat uitgroei.

  Eenmaal aangekomen bij de Ekko, waar het zich blijkbaar allemaal af zou gaan spelen, stond er echt een belachelijk lange rij. We zijn dus maar even naar de Body Talk gegaan. Nou, mensen; niet doen. Goed, complimenteus iemand is de perfecte manier om je avond te beginnen, maar op de krakkemikkige en te hoge bankjes in de Boy Talk is het erg moeilijk om je vervolgens een houding te geven.

  Uiteindelijk zijn we nog even naar de Wolkenkrabber gegaan (te druk, te druk) en daarna in de Roze Wolk beland. Daar was het op zich wel gezellig, maar om half 3 wilde ik echt graag naar huis. Mijn kornuiten waren zich nog helemaal kapot aan het feesten, dus liep ik in m'n eentje naar Utrecht CS. Onderweg nog wel 2 keer aangerand en verkracht, maar dat heb ik geroutineerd afgehandeld en zo zat ik mooi op tijd in de trein van 3:04am.

  En nu, bijna 24 uur later, ben ik weer wakker! Goedemorgen wereld! Tot nooit meer ziens, Utrecht! :)

  No feedback yet