« Sprk en de zonsondergangSprk en de busreis »

  Sprk en de nachtelijke avonturen

  25-10-04

    14:47:24, by S p r k .   , 463 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de nachtelijke avonturen

  Gisterenavond vierde Cruesli zijn verjaardag. Fruitsli en ik hadden al een cadeau gekocht, een heuse citroenschilrasp (heb zelf verder ook geen idee wat je ermee moet), maar we vonden toch dat we nog wat erbij moesten doen.

  Tijdens het douchen kwam ik op het fenomenale idee om het boek Martijne Bijl - Pompen cadeau te doen. Uiteindelijk hebben we ook nog van die zakjes gekocht waar een soort knoop in zit, en als je die breekt wordt het zakje meteen heel warm enzo. En als je daarna het zakje in (bijna!) kokend water legt, kun je het hele proces weer opnieuw uitvoeren.

  Fruitsli en ik waren best vermoeid na al dat winkelgeweld, dus voordat we naar de verjaardag van Cruesli gingen, namen we een energiepil. Een gezellig geel pilletje met de inmiddels verboden stof ephedra, zodat we wat energieker zouden worden. Ik slik van tijd tot tijd zo'n pil sinds er jaren geleden een fase op kantoor was waarbij bijna iedereen ze slikte om alerter te zijn tijdens vergaderingen en presentaties enzo.

  De verjaardag van Cruesli was best heel leuk! Ik heb bijna een soort workshop gegeven over hoe je voor het minste geld de leukste pizza/burrito/sportapparatuur/pakjes-bezorgers in je huis kunt krijgen (en houden!). Uiteindelijk wilde ik toch wel heel graag naar de Trut, dus ik ben redelijk op tijd weg gegaan.

  Ik was helaas niet op de fiets (het miezerde een heel klein beetje) en met het openboer vervaar zou ik zeker niet meer op tijd in de rij staan, dus ging ik op zoek naar een taxi. Dat heeft dus een half uur geduurd, en uiteindelijk heb ik pas op Frederiksplein een taxistandplaats gevonden. Bah.

  Toen was ik echt veel te laat thuis, over de zeik en opgefokt door die energiepil. Ik ben maar een beetje gaan chatten en heb nog overwogen om later alsnog naar de Trut te gaan.

  Dat is er echter nooit meer van gekomen, en uiteindelijk ben ik maar op bed gaan liggen. Ik was alleen een beetje vergeten dat je van die energiepillen (als je al in slaap komt) heeeeel erg freaky realistisch gaat dromen. En toen ik nog wakker was hebben de vreemdste gedachten door mijn hoofd gespookt. Over geld, vrienden, liefde - alles. En dan niet van die sterk gerelativeerde objectieve beoordelingen, maar alleen maar worst case scenario's. Echt niet goed allemaal. Ik heb zelfs nog heel even overwogen om mijn koffer in te pakken en d.m.v. liften en handenarbeid een nieuw bestaan op de bouwen in de sloppenwijken van Roemenie.

  Vanochtend werd ik nog steeds helemaal energiek wakker, dus ik ben eerst maar een uur gaan sporten. Dat heeft weinig geholpen, overigens. Geen idee of ik vanavond nog iets sociaals wil gaan doen. Sowieso maar die pillen eens weggooien ofzo.

  No feedback yet