« Sprk en de #@&$^*Sprk en het dagje met Raymond Babbitt »

  Sprk en de nieuwe poll

  12-07-05

    14:27:05, by S p r k .   , 411 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de nieuwe poll

  Ik heb het zelf nog nooit gedaan, een drinking game, maar het lijkt me eigenlijk wel geestig. Steeds als er een bepaald iets gebeurt, moet je een slok nemen, ofzo. En dan zijn er nog drinking games voor gevorderden, maar die zijn voornamelijk bij Bonnie St. Claire thuis. Of bij Liesbeth List.

  Wat ik trouwens zo leuk vond, was dat er laatst beelden van Ramses Shaffy bij RTL BOulevard waren. Een tijdje geleden alweer hoor, toen Beau er nog werkte. En nu ben ik niet bijzonder gecharmeerd van Ramses Shaffy, want ik ken hem niet van zijn vermeende muzikale talenten. Ik ken hem vooral als zwerver op de Keizersgracht, waar ik een tijdje gewerkt heb.

  Maar wat ik vooral heel leuk vond, was om te zien dat Ramses Shaffy weer eens gezellig in een opnamestudio was. En dat zijn beste maatje Liesbeth List er ook bij was. En dat Liesbeth List na de opname Ramses, een grotere alcoholist dan Bonnie St. Claire ooit zal worden, gezellig een glaasje rode wijn toeschuift.

  Maar ik dwaal af, want we hadden het over een drinking game. En als je al alcoholist bent, kan ik me niet voorstellen dat je jezelf in spelvorm gaat beperken.

  Dus heb ik hierbij een aantal leuke drinking games bedacht, dus breng in de poll je stem uit. Dan weten we spoedig welke drinking game het meest effectief zou zijn. En welke het minst effectief.

  Loretta Schrijver
  Neem een slok wanneer Lorette Schrijver tijdens het RTL Nieuws op een dusdanige manier in de camera kijkt dat je duidelijk kunt zien dat ze niet bijster onder de indruk is van het onderwerp waar ze momenteel over spreekt. En ook niet de mensen waarmee ze het onderwerp bespreekt.

  MTV
  Neem een slok wanneer deze Music TeleVision zender daadwerkelijk muziek uitzendt, en dus niet een of andere special over een film, of een 'reality' programma waarin tieners met z'n 3tjes gaan daten, of elkaars kamer overhoop halen etc.

  Lidewy Hendriks
  Neem een slok wanneer Lidewy Hendriks weer op een druk kruispunt in Amsterdam staat te vertellen over een omleiding, terwijl jij hoopt dat ze even niet oplet en keihard wordt aangereden door een bestelbusje van KPN Telecom.

  10 Minuten
  Neem een slok wanneer iemand in het Surinaamse Jeugdjournaal een klemtoon verkeerd legt.

  Fucking Yaya
  Neem een slok wanneer tijdens America's Next Top Model deelneemster Yaya op pijnlijke wijze duidelijk maakt dat ze een stomme, nutteloze, overbodige Nin Matsuri (goedkope hoer) is. Hay-Spay-Tu!

  Stemmen maar!

  No feedback yet