« Sprk en de tennisracket-dragende medemensSprk en het strooifestijn »

  Sprk en de ochtendvagina's

  18-10-04

    13:27:48, by S p r k .   , 368 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de ochtendvagina's

  Eerst even een backstory; in 2001 heb ik een half jaartje samengewoond met Maartje (een collega), Louise (een Deens meisje) en Akiel (haar Engelse vriend). In de eerste week dat ik daar woonde ging het over mijn homoseksualiteit, en ik bekende dat ik nog nooit een levende vagina in het echt had gezien. Toen begon er een soort achtervolging door het huis, beide dames renden met hun broek half open achter me aan. Uiteindelijk schreeuwden ze dat ze een keertje als ik sliep, gehurkt naakt boven mijn gezicht zouden gaan zitten en me dan wakker zouden maken. Ik heb de eerste maand bijna geen oog dicht gedaan.

  Gisterenavond in de Trut draaide DJ Raime (ik weet niet of dat z'n officiele DJ artiesten naam is). Ik had hem 's middags een paar liedjes gestuurd en daar heeft hij een stuk of 4 van gedraaid. Best koel om als enige (samen met de Tiener) te weten dat de nieuwe Kylie (die pas in November uitkomt) gedraaid wordt, zonder dat al die kutnichten het door hebben

  Ik heb een tijdje staan hangen met RichKon en zijn mede-Army Of Lovers aanhanger KingMidas. Was erg gezellig. Vooral toen de (vrouwelijke) huisgenoten van KingMidas erbij kwamen staan en we zeker een half uur over 1 van hun vagina's hebben gediscussieerd. Het leek zelfs alsof eentje me bijna ging zoenen, en dat vonden de Tiener en zijn minderjarige posse (die verderop toe stonden te kijken) weer amusant. Uiteindelijk hebben ze me uitgenodigd om een keer te komen eten (in LEIDEN nog wel, of was het nou Utrecht?). En dan kon ik meteen samen reizen met het sletje dat KingMidas had opgepikt. It's a small small world.

  Rond een uur of half 4 was ik thuis en heb ik nog een beetje online rondgehangen, oner het genot van een tosti naar Gilmore Girls gekeken en toen ben ik gaan slapen. Vannacht heeeeeel erg freaky gedroomd (niet eens over mijn moeder) en vanochtend werd ik wakker met What's Going On van Marvin Gaye in mijn hoofd. Typisch.

  Oh en terwijl ik dit typ gaat live mijn beeldscherm kapot. In het midden is alles heel breed en aan de zijkanten is alles heel nauw. En dat is weer het omgekeerde van...

  No feedback yet