« Sprk en de anderenSprk en het leuke weekend »

  Sprk en de onwerkelijkheid

  11-02-05

    23:35:03, by S p r k .   , 523 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de onwerkelijkheid

  De Trut was weer erg leuk. Helaas geen Britney sletjes op schoot en geen Kinki kappers met bobbel, maar desalniettemin een geslaagde avond.

  Maandag kwam Victor zijn Once and Again boxset brengen, en 's avonds heb ik met de Friese Rietwipper Cube 2: Hypercube gekeken. Hoe raar. Hij nam overigens geen worst mee dit keer. Jammer.

  Dinsdag ben ik na mijn werk eerst gaan eten bij Flame thuis, helemaal aan het einde van een metrolijn. Na 14 keer overstappen en een wandeling langs allerlei partytenten kwam ik eindelijk joggend aan (hij zei ,,Volg die joggende vrouw."). Daar waren Henkwe, Cacique, Sebastiaan en Sophie, een collegette van Flame. Na fijne burrito's met Cacique op schoot zijn we naar de Sneak preview gegaan. In de bioscoop werkt trouwens een hele vervelende naive American die naar de hel gaat, maar dat terzijde.

  Daarna zijn we nog even kort in de Soho wat gaan drinken, met Cruesli er ook nog bij. Toen ik even gedag ging zeggen tegen iemand die z'n hele vuist in z'n mond kon stoppen, werd ik enthousiast aangesproken door een jongen die m'n weblog had gelezen enzo. Grappig. 'De anderen' vonden dan helaas wel weer dat hij niet echt een hele stevige hand gaf, maar geloof me - dat is het laaaaatste waar je op moet letten.

  Woensdag lag ik met migraine op bed. Ik heb dat zo'n 2 keer per jaar, weet niet precies hoe het komt. Het begon ineens rond '91 ofzo, en het is nooit meer helemaal weggegaan (maar gelukkig wel een stuk minder).

  De volgende ochtend kon ik met een hoofdpijn-residu en een slag in m'n achterwiel door de regen fietsen naar CS, in een soort race tegen de klok. Gelukkig heb ik nog wel net de trein gehaald. 's Avonds kwam Victor bij me eten en Alias kijken. Dus toen ik uit mijn werk kwam heb ik mijn huis opgeruimd, de kattenbak verschoond en mezelf nog even een beetje opgefluft. En toen gebeurde iets heel naars; mijn fohn ging kapot.

  En toen ontdekte ik dus dat ik voor dit apparaat, wat ik dagelijks gebruik, gewoon helemaal geen backup heb. Het is fohn, of geen fohn! En niets ertussenin! En het is op dit moment ook weer niet zo dat ik even naar de Blokker kan fietsen op even een nieuwe fohn te kopen. Wat is het fijn om op dat soort momenten te weten dat je op je vrienden kunt rekenen. Dus aan het begin van de avond, rond een uur of half 6, zat ik in de Arc een fohn van Cruesli te lenen. En een heerlijke Long Beach Ice Tea te drinken, voor het luttele bedrag van 5 euro. Daarna nog een, en toen kon ik niet meer zo goed fietsen.

  Maar dat moest wel! Want vanavond ging ik eten bij 'meneer BB' (Burt Bacharach). En ook Wie Is De Mol? kijken, maar daar heb ik uiteindelijk alleen het laatste stukje van gezien, Jim de Groot is stom, en die Lottie ook.

  Nu ben ik net weer thuis, met een kriebel in m'n keel, dus ik hoop dat ik niet weer verkouden word. Vitamine C 1500mg en veel bidden tot god. Zonder hoofdletter.

  No feedback yet