« Sprk en de FeestdagenSprk en de epidemie #3 »

  Sprk en de overval

  04-12-04

    22:36:28, by S p r k .   , 334 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de overval

  Ik zie net op het AT5 'nieuws' dat het schaak-cafe bij mij 'om de hoek' vannacht is overvallen! Nouja! In 1 shot tijdens het item was mijn 'flat' zelfs prominent in beeld (je ziet me nog net niet voor het raam een pose strike-n). Ik had dus uitzicht op een gewapende overval terwijl ik naar het geweld van America's Next Top Model zat te kijken!

  Ik denk dat het een godswonder is dat ik nog nooit overvallen ben in mijn wijk. Wel bijna. Of nouja, niet helemaal; bij het verlaten van de Dirk von der Hose kreeg ik vanavond ineens een zak Taai Taai in mijn handen geduwd. Toen werd ik dus ook overvallen, als het ware.

  Ik heb vanavond weer Popstars: The Rivals gekeken. Zoals ik in een reactie op Yossarian's web-log al zei: ,,Sorryy, maar als Lianne (die tijdens de vorige "Slodi" wedstrijd het gore lef had om "Baby think twoooois" te zingen) er niet uit gaat hoef ik die competitie niet te zien. De homo-erotische momenten tussen Anno en Ehsan zullen zich ook wel in mijn dromen aan mij openbaren."

  En als niemand door heeft wat ik daarmee bedoel, kijk dan nog even naar de uitzending van vorige week en let op wat er allemaal gebeurt als Anno te horen krijgt dat hij 'door' is.

  En kijk dan nog even de uitzending van "Popstars In Da House". Ehsan ligt nietsvermoedend op de bank terwijl hij geinterviewd wordt, en ineens springt Anno erbovenop. Zo is menig homo ontmaagd - geloof me.

  Over vijf jaar kijken we naar een ,,Where are they now?"-achtige special waarin we zien hoe Ehsan en Anno samen het kindje van Anno opvoeden, terwijl Ehsan nog steeds verdrietig is over het feit dat zijn familie hem heeft onterfd wegens zijn homoseksualiteit.

  En verder kan ik niet wachten tot het Nils allemaal een beetje teveel wordt en hij zich in de zoete wereld van drank, drugs en goedkope technomuziek stort; we zullen hem met open armen ontvangen in Rue de Vaseline.

  No feedback yet