« Sprk en de poepzooi #5764Sprk en de kadokies »

  Sprk en de paarsheid

  02-07-05

    00:58:12, by S p r k .   , 290 words  
  Categories: Muziektipjes

  Sprk en de paarsheid

  Het etentje met Maartje in Wagamama was echt heerlijk. Ik heb echt de aller-fokking-beste salade op die je je kunt voorstellen. Met semi-rauwe tonijn enzo. Te lekker. Het 'groene thee'-ijs was dit keer iets minder lekker. Jammerie!

  Ik was nog nooit in de grote zaal van Paradiso geweest. Of da's eigenlijk niet waar; ik heb er een speciale vertoning van Dancer in the Dark gezien, maar nog nooit een concert. Wel in de kleine zaal, toen Emiliana Torrini er speelde. Best mooi met dat glas-in-lood-achtige gebeuren op de achtergrond.

  Voor de show hebben we even wat foto's gemaakt in het paarse licht. Dat gaf echt een heel erg apart effect enzo (vlnr Maartje, Evert, ik). Daarna heb ik ook nog even met een prettige inval-cameraman-met-beugel gesproken, die echt onwijs lekker rook.

  Het concert zelf was echt te gek. Tijdens de show stond ik vooraan, uiteindelijk ook in het midden. Best wel tof. De muziek was echt keihard, de bas ook. We stonden voor de drummer dus de audio mix was niet helemaal in balans. Maar dat maakte weinig uit, want het was echt fantastisch om naar Roisin te kijken.

  Ze heeft het hele album gespeeld (en 2 extra nummers), dus ik hoefde me een keer niet te ergeren aan het feit dat 1 van mijn favoriete nummers niet werd gespeeld.

  Na de show hebben we nog even een drankje gedronken bij de Mac en ben ik met Evert achterop naar huis gefietst. Die zit nu vrij onverdienstelijk Tetris te spelen op mijn authentieke Nintendo NES, terwijl ik nog even een nieuw ding over mijn matras moet doen. En de was hangt ook nog te drogen. Een en al activiteit, eigenlijk. En morgenochtend krijgt Evert zelfgemaakte kaascroissants. Of hij nu wil of niet.

  No feedback yet