« Sprk en de afwachtende houdingSprk en de ochtendvagina's »

  Sprk en de tennisracket-dragende medemens

  19-10-04

    11:03:07, by S p r k .   , 265 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de tennisracket-dragende medemens

  Gisterenavond waren Fruitsli en de Tiener op bezoek om Burrito's te eten en heel veel TV te kijken. Als een soort marathon hebben we 4 afleveringen van America's Next Top Model gekeken (eentje op TV en 3 van het volgende seizoen) en daarna ook nog de nieuwste aflevering van de fenomenale serie Desperate Housewives.

  Vanochtend had ik niet precies de trein die ik wilde, ik heb er eentje overgeslagen omdat het nog HEEL koud was en omdat ik heel erg moe was. Maar voor de trein erna was ik zo erg op tijd dat ik in principe nog wel gelegenheid zou hebben tot het uitvoeren van een kort muzikaal intermezzo zoals dat bijvoorbeeld in de tijden van Fame (de TV serie) nog weleens gebeurde.

  Op het station zag ik nog een aantal mensen met tennisrackets lopen; het is toch weer een beetje een dumper je te realiseren dat zoveel mensen behoefte hebben aan relatietherapie. Het was voor mijn gevoel een beetje vergelijkbaar met het moment dat ik besloot dat alle mensen die op straat onkruid verwijderden enzo, waarschijnlijk allemaal bezig waren met een taakstraf.

  Vanavond komt het Poolse Konijntje wat persoonlijke filmpjes opnemen op DVD (ja, ik vind het ook heel spannend) en morgen ga ik wederom proberen het modem van een vriendin te installeren zodat ze weer lekker kan thuiswinkelen op het internet (of zoals George Double-You Bush het noemt: the internets).

  Tegelijkertijd vraag ik me af hoe lang ik nog met de fiets naar Amsterdam CS kan tot mijn huid gaat bevriezen. Het wordt een gure winter en ik heb mijn wanten alweer tevoorschijn gehaald.

  No feedback yet