« Sprk en de ongeloofwaardige filmSprk en de re-integratie »

  Sprk en de TV

  03-04-07

    15:27:57, by S p r k .   , 209 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de TV

  In de tijd dat ik thuis lag te creperen en mezelf verdiepte in de wondere wereld van zetpillen, hebben ze op kantoor een TV gekocht. En die wordt nu tijdens de lunch aangezet. Niet op MTV ofzo, maar op fucking Discovery Channel. Terwijl ik ook een fijne 80s playlist aan heb staan op mijn iPod + speakers.

  Dat is fout op 2 punten; ten eerste, Discovery Channel tijdens de lunch - WTF? Wie wil tijdens het eten van een boterham met ossenworst een documentaire zien over visjes die in je plasbuis springen als je wildplast in de amazone?

  Ten tweede, dit doet me zó denken aan vroeger. Dan had ik (of mijn moeder) muziek aan staan in de woonkamer en dan kwam mijn vader binnen en zette hij de TV aan. Muziek en TV tegelijkertijd werken niet, dus dan was het een kwestie van survival of the fittest. Het was maar net wie van ons beide het langste kon leven in de madness van verschillende geluidsbronnen tegelijkertijd. Mijn vader werd toen volgens mij al wat slechthorender, want hij hield het altijd het langste vol.

  It just ain't right.

  In ander nieuws: ik heb daarnet het áller- állerbeste nieuws (op interview gebied) ooit gekregen. Tori Amos, baby. Tori Amos! M'n handen bibberen ervan.

  No feedback yet