« Sprk en de epidemieSprk en het getik »

  Sprk en de Viva

  24-11-04

    10:49:27, by S p r k .   , 230 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de Viva

  Ik ging vanochtend in de trein zitten met de nieuwe CD van Gwen Stefani op m'n discman. Aan de andere kant van het 'gangpad' ging een jonge vrouw zitten. Zo'n type van een jaar of 34 met een onvervulde kinderwens en een kapotte maillot. ,,Stront aan de knikker." dacht ik bij mezelf, en geheel terecht.

  Na de eerste hap van mijn witte bol met beenham en Pesto van Du Pain (de rij voor Shakie's was namelijk te lang) werd ik door mevrouw verzocht om mijn discman zachter te zetten. En dat deed ze door met haar opgerolde Viva (!!) in mijn zij te prikken (!!). Ik rolde met mijn ogen maar gehoorzaamde. Het volume van m'n discman ging van standje 9 naar standje 5. Zo ben ik dan ook wel weer.

  Even later prikte ze weer met haar opnieuw opgerolde Viva (!!) in mijn zij. Of het nog ietsje zachter kon. ,,Nee, dan kan ik hem net zo goed uit zetten." sneerde ik. In mijn hoofd vormde zich onmiddelijk een (vrij lange) monoloog over het zware leven van de in Lelystad werkende medemens, het slechte weer, het vroege opstaan, het algemeen verzwakkende economisch klimaat en ik was zelfs van plan om haar te vertellen hoeveel maanden, weken, dagen, uren, minuten en seconden ik PRECIES geen seks meer had gehad. Maar ze liet het duidelijk rusten. Omdat ze er namelijk 3 minuten later alweer uit moest. In Almere.

  No feedback yet