« Sprk en het leuke weekendSprk is minder actief dit weekend »

  Sprk en de week

  04-02-05

    20:10:05, by S p r k .   , 431 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de week

  Uiteindelijk ben ik Zondag nog naar de Trut geweest, om daar helemaal dronken te worden. 'k Heb een hele tijd een Britney sletje op schoot gehad, zitten genieten van eye candy in de vorm van een Kinki kapper met bobbel, en ik heb ook nog helemaal een jongen omhelsd waar ik anders nooit mee spreek. Een prima manier om de rottige vorige week af te sluiten.

  En deze week was erg leuk! Op mijn werk was de lucht weer redelijk geklaard, en ik heb het druk gehad, wat altijd prettig is. Dinsdag ben ik met 6 anderen naar de sneak geweest: Meet The Fockers. Leuk! De Friese Rietwipper was zelfs mee (terwijl die eigenlijk niet naar dat soort films kijkt) en er was ook nog een halve Spanjaard mee. Daarna nog iets gedronken in de Soho, waar het eye candy (met z'n psychotische collega) ook was, met allemaal door-wiet-geinspireerde kapseltips. Uhuh.

  Ik ben ook nog naar de IKEA geweest met Sebastiaan, om een nieuwe 'stip' te kopen voor in mijn badkamer. Ik had al een knalroze 'stip', maar die is een beetje verkeerd gewassen. Of niet zozeer verkeerd gewassen, maar verkeerd opgedroogd. En nu is hij stuk. En aangezien ik de meest beroerde shopper ooit ben, kwam ik niet met een stip thuis, maar met een nieuw dekbedovertrek. Die ik overigens weer moet gaan terugbrengen, want mijn geld is nu alweer op. Juist; mijn salaris is in week 1 op gegaan. Heel erg slecht.

  Ik heb deze week zomaar 2 keer 's avonds laat over een Amsterdamse gracht gefietst, dat is altijd goed. Beide keren met een nieuw jong poekie achterop. Ik heb om-de-dag vrienden gezien waar ik vroeger vrij veel mee omging, en dat was ook erg goed. Frappant dat je sommige mensen heel wat jaren om je heen blijft houden, ook al zie je ze niet altijd even regelmatig.

  Verder heb ik fijne nieuwe muziek gedownload; de CD "Nine Objects Of Desire" van Suzanne Vega. Die moet ik maar eens aan gaan schaffen, zodra mijn budget het toelaat. M'n keukenkastjes zijn nog steeds hetzelfde, dus als straf heb ik ergens deze week ook nog afgesproken met de lekkere Cubaan die rond mijn verjaardag via webcam voor me gestript heeft. ,,Dat zal me leren!" dacht ik, en dat klopte uiteindelijk ook...

  Vanavond komt Robbedoesje Wie is de Mol? kijken, morgen is de Fistfuck-workshop van Meg, Zondag ga ik naar de Trut zonder te drinken, want daar heb ik geen centjes voor. En misschien heb ik tussendoor nog wel zin in het restylen van een keukenkastje of twee. Maar ik denk het eigenlijk niet

  No feedback yet