« Sprk en de luchtSprk en de wedstrijd »

  Sprk en de Zweedse winkel

  08-07-04

    16:42:18, by S p r k .   , 238 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de Zweedse winkel

  Ik ben helemaal IKEA. Ik was er Maandagavond met Sebastiaan, en toen liep er een man langs me die zuchtend verkondigde dat hij er al voor de 3e keer binnen 1 week was. ,,Dan heb ik gewonnen - dit is mijn 4e keer." zei ik geruststellend.

  Maar goed, ik heb een 2persoons hoogslaper gekocht (waar poesje tot nu toe nog niet op is geweest, en ik doe mijn best om dat te voorkomen), nieuwe gordijnen incl. vitrage (die nog niet hangen, maar waar poesje NIET in mag - vitrage is overigens goedkoop, ivm vooruitziende blik), stapelbare opbergdozen voor troep (of stout poesje) en een leuke woon-plaid (ha!). Oh, en luchtdoorlatende 'plankjes' voor in mijn badkamer, zodat ik het verrotte badkamerkastje kan verwijderen. Spannende tijden!

  Maandagavond ging ik 's avonds laat met Sebastiaan de hoogslaper in elkaar zetten. Althans, Sebastiaan ging het in elkaar zetten en ik ruimde op. En toen zei hij ineens ,,Martijn, ik heb je nodig, op deze bouwtekening staat er een vrouwtje bij!" en toen moest ik ook helpen enzo. Het is nog wat wankel maar verder wel prima :)

  Ik ga er vanavond weer heen, nog meer opbergdozen halen enzo, en daarna fijn de gordijnen ophangen. Kijken of de poes de vitrage een beetje met rust laat.

  Ik heb trouwens sinds vanochtend ineens last van ochtendmisselijkheid, en ik zou echt seks hebben met een vrouw als ik daarna een augurk zou krijgen. Wat zou het betekenen?

  No feedback yet