« Sprk en de VivaSprk en het getik »

  Sprk en die Chinese pijphoer

  24-11-04

    00:29:00, by S p r k .   , 256 words  
  Categories: Categorie-loos, Muziektipjes

  Sprk en die Chinese pijphoer

  Terwijl mijn ogen nog duidelijk moesten herstellen van mijn contactlens-avontuur van Zondag kreeg ik vandaag op kantoor een verjaardagscadeautje van Maartje. Maartje is het meisje waarmee ik nog een half jaartje in 1 huis heb gewoond, en die me een keertje achterna gerend is, met de bovenste knoop van haar broek open, nadat ik verteld had dat ik nog nooit een authentieke vagina in het echt had gezien.

  Ze is blijkbaar recentelijk naar Hong Kong of China geweest ofzo (ik weet het niet zo goed, volgens mij gooien ze allemaal dezelfde snotterige saus over hun eten) en daar heeft ze 2 fijne cadeautjes (kadokies!) voor me gekocht. Een Chinees (of nouja, AZIATISCH) tijdschrift met Bjork op de cover. En een CD van een of andere Chinese pijphoer. De enige normale letters die op de hoes staan vermeld luiden 'A-MEI', dus ik denk dat ze zo heet. Maar ik weet het niet zeker.

  Hoe dan ook, het eerste nummer van die CD is best prettig! De rest moet ik nog luisteren. Ik heb haar CD alvast in MP3 op mijn computer gezet in het mapje 'Die Chinese pijphoer'. I.v.m. overzichtelijkheid.

  's Avonds kwamen LV en Miracle langs... En die hadden niet alleen voor me gekookt, maar die hadden ook nog een kadokie mee! Een 4e IKEA Bertby kast voor mijn DVDs en Bjork boxsets! Wat prettig! Nu hoef ik alleen nog een boormachine te lenen, wat goede pluggen en schroeven te kopen en ik kan dat ding keihard gaan ophangen!

  Ik vind het nog steeds een hele goede score :)

  No feedback yet