« Sprk en de slaappillen-verslavingSprk en het boek »

  Sprk en het beflapje

  11-01-05

    01:34:51, by S p r k .   , 641 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en het beflapje

  Het was best een aardig weekend, eigenlijk. Vrijdag was ik in de stad met Sebast1aan en Fruitsli. We zijn op zich niet heel erg lang gebleven, maar lang genoeg om in de Hot Spot mijn integratieproject van April 2004 tegen te komen. Oja, dat had ik al verteld. Wat ik nog niet verteld had, was dat Fruistli daarna nog heel lang met die jongen is gaan praten. Hij blijkt verliefd te zijn. Op een rechtenstudent. Van 23 jaar. Inderdaad, die rechtenstudent van 23jaar die ik ook ken. Wat knus.

  Zaterdag was ik met Sebast1aan en Cruesli op stap. Eerst was er een enerverende borrel in de Toledo bar, de heetste nieuwe bar in Amsterdam. Heel erg downtown, heel erg underground. Heel erg. Uiteindelijk zijn we in de YouII geeindigd. En dat was erg leuk. Het was eigenlijk een soort lichaamsgeur-thema-avond... Een voorbijganger rook serieus heel intens naar uien (ik zeg 'bah'), en een 'makker' van een vriend van mij rook daarentegen heel erg prettig. Ik weet nog steeds niet precies waarnaar, maar het deed me denken aan toen ik vroeger weleens met mijn moeder naar het strand ging. Midden in de avond riep de lesbian canadian mounty DJ met smetvrees ineens keihard over de speakers ,,Je hebt herpes op je bek!" en daarna werd ze door een persoon heel vuil aangekeken. Precies weer zo'n situatie waarvan je de achtergrond liever niet wil kennen.

  Uiteindelijk was ik pas om half 5 thuis en ging ik rond half 7 naar bed. In de tussentijd schijn ik tegen de Tiener nog van alles op MSN gezegd te hebben, zoals ,,Ik denk soms weleens dat je Afrika gewoon al HIV oploopt als je iemand de hand schudt. 2/3 van de bevolking is daar besmet, las ik ergens. Echt niet gezellig. Als je daar een winkel voor rode lintjes begint ben je binnen, denk ik." Ik kan het me allemaal niet zo goed herinneren. Ik ben ook pas om half 9 ingeslapen, omdat die kutkat schat van een Poesje de hele tijd geluidjes ging maken. Dus die heb ik uiteindelijk naar de badkamer moeten schoppen in een ander vertrek onder moeten brengen. Want ik was echt heel moe.

  Zondag heb ik nog even met de Friese rietwipper geSMSt enzo, en daarna ging ik naar de Trut. Daar hoorde ik van Sebast1aan dat je een beflapje kon kopen voor het luttele bedrag van EUR 0,50 en dat je het dan in een soort van leuk verrassingszakje krijgt. En dat was ook zo. Dus heb ik een tijdje met een latex handschoen rondgelopen, en daardoor werd ik uiteraard aangesproken door een Amerikaanse lesbienne, Meg. En Meg heeft me iets verteld, waardoor ik alle respect voor lesbiennes heb verloren (precies, dat laatste kleine beetje respect dat ik nog had). Ik dacht namelijk dat lesbisch fisten altijd zo ging:

  Maar niets is minder waar! Fisten op onderstaande wijze wordt namelijk ook goedgerekend!

  ...en nu hoor ik een aantal van jullie al denken ,,Ja, zo kan ik het ook!" - my sentiments exactly.

  Het was dus absoluut een geslaagd weekend, maar samen met het goede kwam ook het slechte (en is dat niet uberhaupt de manier waarop het vaak gaat?). Ik ben echt zwaar buiten mijn budget gegaan, en nu heb ik nog 50 euro voor de rest van de maand. Binnenkort dus wat spannende foto's waarop ik achter CS rondhang met een bordje om mijn nek waar Will give hand-jobs for cash op staat.

  Vanavond heb ik na mijn halve dag telewerken dus ook een kostenefficient avondje gehad; een Desperate Housewives semi-marathon met de Friese rietwipper. Die weer z'n eigen worst had meegenomen. Een Gelderse, in dit geval. Geen idee of ik morgen wel naar de sneak moet gaan met de posse. Het kost handenvol geld en de enige film die ik echt graag wil zien is Phantom Of The Opera, en die draait al gewoon.

  No feedback yet