« Sprk en het toevalSprk en de anderen »

  Sprk en het complex

  21-02-05

    19:03:11, by S p r k .   , 583 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en het complex

  En ja hoor; ik was Woensdag en Donderdag behoorlijk ziek. Vrijdag ging het al ietsje beter gelukkig, maar ik ben Zaterdag pas weer echt even hoestend de deur uit geweest.

  Paul Haenen speelt wekelijks (?) een nieuwe voorstelling in het Betty Asfalt Complex, en ik mocht met de Tiener mee op de gastenlijst. Je ziet altijd wel gebouwen staan overal enzo, maar ik was weer ontzettend verbaasd dat achter een deur ergens op de Singel een heel knus theatertje zit. Ik had Paul Haenen nog nooit live gezien, en ik vond hem echt erg leuk. Het is sowieso fantastisch dat je als man, als mens, als cabaretier, als artiest gewoon een heel theater kunt bouwen of kopen, waar je vervolgens lekker iedere week in kunt spelen. Ik denk dat ik aanstaande Zaterdag weer ga.

  Na de voorstelling hebben we in het Betty Asfalt Complex nog wat gedronken en uiteindelijk ben ik weer naar huis gegaan om in mijn knusse bedje te kruipen. Dat klinkt heel makkelijk en rustgevend, maar dat was het niet. Als in een hele low-budget actiefilm brak de as van de trappers van mijn fiets namelijk af. Op een heel druk en eng kruispunt. Dus toen lag mijn trapper op de grond, midden op het kruispunt, en het was best eng om die nog weer terug te pakken. Maar ik heb altijd geleerd; als je je afgehakte vingertopje niet meeneemt naar het ziekenhuis, kunnen ze hem er ook niet opnieuw aannaaien.

  Zondag was ook een relaxed dagje, want daar is het weekend tenslotte voor. Ik heb overdag nog even rondgebeld of ik een fietsenwinkel kon vinden die op Zondag open is en fietsen verkoopt, want ik was helemaal klaar met mijn huidige fiets die nog geen jaar oud is en bijkans al 10 keer kapot is gegaan. Helaas kun je blijkbaar op Zondag geen fiets kopen in de stad (althans, niet volgens de Gouden Gids), dus heb ik mezelf kunnen bedwingen en nu staat mijn fiets ter reparatie bij een man waarvan ik alleen maar hoop dat hij zich in godsnaam niet zal voortplanten.

  's Avonds kwam Victor weer Alias kijken en hebben we een voedzame maaltijd gegeten. Daarna zijn we naar de trut gegaan en daar waren echt allemaal leuke mensen. Eentje was keihard aan de Haarlemmer Olie, die hij van zijn moeder toegediend had gekregen om van zijn verkoudheid (en ook wel z'n homoseksualiteit) af te komen. Een andere jongen, Joooooooost, was helemaal nieuw en blijkt bovendien in een soort activiteitenmuseum te werken (mja, je moet het vaag omschrijven he). Dus ik ben bang dat we Zaterdag overdag met z'n allen naar dat activiteitenmuseum moeten zodat Joooooooost alles fijn kan demonstreren enzo. Terwijl wij ondertussen vragen stellen als eh... ,,Heel interessant, wat je nu doet met electriciteit, maar ben je zelf een kattenmens of meer een hamstermens?"

  Ik weet nu ook zeker dat ik een iPod wil, want ik heb net heel even met de iPod van ex-huisgenote Maartje gespeeld, en het was te gek. Eigenlijk wil ik de U2 iPod, maar daar staan ook nog vieze handtekeningen van de bandleden op, en dat spreekt toch alweer een stuk minder aan. De U2 iPod is echter wel zwart met rood en zou derhalve erg prettig bij mijn mobiele telefoon passen. En die handtekeningen van Bono en The Edge en al die andere piemels zijn er met de betere vijl ook wel weer af te verwijderen. Zo zie je maar weer, soms sta je echt voor een T-splitsing in je leven!

  No feedback yet