« Sprk en de frisse zomerse lentesaladeSprk en de mislukte retournering »

  Sprk en het complex #2

  27-02-05

    14:23:03, by S p r k .   , 230 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en het complex #2

  Na mijn avonturen in het Apple Center en de Bijenkorf zou eigenlijk iemand bij me komen eten, maar dat was niet helemaal goed afgecommuniceerd. Dus toen heb ik maar niks gegeten. Dat heeft er uiteindelijk helaas wel voor gezorgd dat ik naar het Betty Asfalt Complex moest met een lichte trek.

  Er zou nog iemand anders meegaan gisterenavond, maar die zat ineens in Barcelona, in de zon. Ik wil ook zon. Maar ik heb geen zon. Wel kou. En 'n gure wind. En alweer een slag in mijn wiel. Maar ik ga het ook niet meer laten repareren. Mijn fiets zoekt het maar uit. Dan neem ik wel gewoon niemand meer achterop. Dat zal hem leren.

  De show in het Betty Asfalt Complex was weer leuk, in het was ook supergezellig om erna nog iets te drinken. Ik had alleen wel nogal honger gekregen. Want er zou eigenlijk iemand bij me komen eten, maar dat ging ineens niet door, dus toen heb ik maar niks gegeten. Maarja, dat gaat je na een paar uren toch opbreken, ik snap nu hoe die kinderen in Afrika zich allemaal moeten voelen. Maarja, die zitten in de zon, in een mooie omgeving. Ik zit hier in de kou, met 'n gure wind en een slag in mijn wiel. En ik heb alleen maar uitzicht op een soort brug waarop vannacht een auto-ongeluk is gebeurd.

  No feedback yet