« Sprk en de nieuwe pollSprk en het mailtje van Danone »

  Sprk en het dagje met Raymond Babbitt

  12-07-05

    00:36:00, by S p r k .   , 568 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en het dagje met Raymond Babbitt

  Zaterdag zat ik 's middags een beetje te niksen, toen Jan online kwam en me aan sprak. Leuk. Toen werden z'n plannen voor die dag spontaan gecancelled en stelde ik voor om samen naar Batman Begins te gaan met mijn Pathe Unlimited-kaart. De film was wel okee, maar ik kreeg eigenlijk vooral heel erg de behoefte om Batman Returns (de allerbeste Batman film) nog een keertje te kijken.

  Daarna zijn Jan en ik boodschappen gaan doen in de prettigste Albert Heijn die ik tot nu toe heb meegemaakt, achter het paleis op de Dam. Dat was minder doorsnee dan ik dacht... Ik weet niet of je ooit Rain Man hebt gezien, die film met Tom Cruise... Maar goed.

  Het begon al toen we gingen afrekenen. Jan vond het heel belangrijk om alle producten geordend op de lopende band neer te leggen.

  Deze foto is eigenlijk niet erg representatief, want de frambozenvla was inmiddels al verschoven (onder luid gegil van Jan).

  Daarna ben ik naar huis gefietst en Jan nam de tram. Daardoor was ik eerder thuis, en dat gaf me de gelegenheid om nog even als een soort Tasmanian Devil (maar dan sneller, en zonder kwijl) door mijn huis te razen en nog snel even het bed op te maken, de Libelles te ordenen en een minder warm shirt aan te trekken. En toen stond Jan alweer voor de deur en heeft hij voor me gekookt. Daarna hebben we nog Jem (!) gekeken, zonder protest zelfs, en Kreatief met Kurk. Daarna hebben we tijdens mijn favoriete CD aller tijden nog wat gepraat en toen moest Jan weer terug naar het gat waar hij momenteel woont.

  De volgende dag gingen Fruitdruifje en ik naar de verjaardag van Obbie (en ook van haar mama, Annadespaña en haar zus). We zijn echt letterlijk 3 uur onderweg geweest. Toen we in de ongezellige stationsrestauratie heel gezellig meerstemmig liedjes van The Carpenters aan het fluiten waren, is ons vriendelijk doch dringend verzocht om hiermee op te houden. Ondanks dat we een consumptie hadden aangeschaft! Toen zijn we gewoon buiten bij een bushokje meerstemmig liedjes van The Carpenters gaan fluiten.

  Eenmaal aangekomen in Zwanenburg moesten we nog een stukje lopen. Eerst hebben we de weg gevraagd aan een zwangere vrouw die net haar huis kwam lopen. Ze lachte heel ongemakkelijk, alsof we op het punt stonden haar baby te verwijderen ofzo, en ze heeft ons ook nog flink om laten lopen. Maar dat kan ook door de hormonen zijn gekomen. Verder waren de straatnaambordjes echt onbegrijpelijk.

  Het feest was prettig, maar het was een beetje jammer dat de prijsjes nog op de pakjes geestige tissues zaten, die we voor de jarigen hadden aangeschaft. Maar dat komt denk ik doordat het Bijenkorf meisje dat de kadokies heeft ingepakt, amper boven de toonbank uit kwam. Verder was iemand de hele tijd stukjes Turks brood met pittige knoflooksaus in mijn mond aan het duwen. Op zich niet onprettig, natuurlijk, maar wel als je daarna nog uit moet. Gelukkig heb ik thuis altijd een flesje chloorhexidine staan om eens lekker mee te spoelen. Jammer dat je 2 dagen erna niets meer proeft.

  We zijn samen teruggereisd met een gezellige vriendin van Obbie, die vegetarier is maar daardoor niet minder gezellig (dus het kan blijkbaar wel!). Bij wijze van komisch toeval kwam ik haar ook nog tegen toen ik mijn banden aan het oppompen was bij de fietsenstalling op het Centraal Station!

  No feedback yet