« 'Ik ben niet echt nuttig, maar wel gezellig!'Bijna rookvrij »

  Sprk en het derde radiointerview

  15-06-07

    16:51:10, by S p r k .   , 220 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en het derde radiointerview

  Gisteren ben ik geïnterviewd voor Radio Zwolle, natuurlijk weer over de Mister Gay Netherlands verkiezing. Leuk interview, met Maarten Dallinga, voor het programma Zo-En FM!.

  ...ik klink echt ENORM verwijfd. Luister maar.

  Het is echt hysterisch druk. Er belt de hele dag pers en ondertussen zijn we ook nog bezig om het Juli nummer van Gay&Night af te maken. Ik ben vanavond tot minimaal 01:30 uur aan het werk. Dan morgen vanaf 11:00 uur weer aan de Gay&Night werken, om 14:00 uur een fotoshoot met de winnaar van Mister Gay Netherlands voor de cover. 's Avonds naar de verjaardag van Annadespana.

  Zondag weer werken aan Gay&Night en 's avonds is er een Oud-Hollandsche spelletjesavond, waar we met een klein aantal mensen (ik woon niet zo groot) hardcore gaan weerwolven. En alsof het spel nog niet hysterisch genoeg was, is er nu een spannende nieuwe Duitse uitbreiding van het spel! Ik zeg dorpsgek, ik zeg seance, ik zeg slaapwandelende ziener. Het zijn spannende tijden! En daarna ga ik heel duidelijk niet naar de Trut, want...

  Maandagochtend om 09:00 uur moet de cover van de nieuwe Gay&Night bij de drukker zijn, en later op de dag ook het binnenwerk. Dan dinsdag de proeven goedkeuren, woensdag nog wat meetings en donderdag ben ik ein-de-lijk vrij (4 dagen lang!) Yay!

  No feedback yet