« Sprk en de onwerkelijkheidSprk en de week »

  Sprk en het leuke weekend

  06-02-05

    16:21:33, by S p r k .   , 811 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en het leuke weekend

  Wie is de Mol? kijken met Robbedoesje was erg gezellig. We hebben daarna, onder het genot van een perenijsje ook nog een gezellige film gekeken, en Robbedoesje heeft ook nog een aflevering van Family Guy gekeken, terwijl ik moe maar voldaan in slaap viel.

  De volgende dag ben ik in de Staatsliedenbuurt een pickup gaan lenen. Want mijn pickup (met ingebouwde versterker) had echt KUTgeluid, en ik wilde die Roisin Murphy tracks op CD zetten. Helaas had de geleende pickup geen ingebouwde versterker, dus dat kon nooit goed zijn. Toen ben ik met m'n stomme kop voor 23 euro een nieuwe naald voor mijn eigen pickup gaan kopen. Uiteindelijk klonk het nog even slecht, en die naald kan ik hoogstwaarschijnlijk niet terugbrengen. Honestly; ik moet echt een soort verborgen talent in mezelf gaan ontdekken, anders word ik later alleen maar herinnerd als 'de jongen die totaal niet met geld om kon gaan'.

  Ik ben van tevoren ook nog gebeld door Raime, die vroeg of ik zin had om mee te gaan naar Ellen ten Damme, die in Pañama haar laatste Blondie concert gaf. En ik mocht mee als zijn +1 op de gastenlijst! Zegt een mensch daar 'nee' tegen? NEE!

  Sebastiaan kwam ook nog helemaal voor me koken, met frambozenvla toe, dus de avond was al goed begonnen. Toen dus Raime ophalen, die achterop mijn fiets mee zou gaan naar Pañama. Ergens bij CS moesten we onder een bruggetje door, waar ik nog nooit geweest was, en toen kwam er een hele scherpe bocht. Dat ging niet goed, en nu heb ik een onwijze slag in mijn achterwiel. Somebody shoot me. Dit is ZO niet het moment waarop me ik me allerlei fiets-reparaties kan veroorloven... En die fietsenmaker is sowieso niet op Maandag open, dus dan moet ik tot Vrijdag wachten. POEPZOOI.

  De show van Ellen was wel heel erg leuk. Ze was echt 10X beter dan ik verwacht had, en ik verbaasde me erover dat ik gewoon de helft van de nummers kende. Wel jammer dat ze Good Boys van het meest recente Blondie-album niet speelde, maarja... Katja Schuurman was er ook nog, met aanhang (die trouwens een fucking haarband in had - hoe fout is dat?).

  Na het feestje ben ik snel (nouja, zo snel als de slag in mijn wiel het toe liet) naar huis gefietst om een fles witte Martini, witte wijn (van het merk SOAve) en de oranje vagina op te halen.

  Ik heb meer dan een jaar geleden een keer van die langwerpige ballonnen gekocht, met een pompje erbij. En die vond ik Vrijdag weer, toen Robbedoesje er was, dus toen heb ik een hondje voor hem gevouwen met een oranje ballon. Later heb ik dat hondje omgevormd tot een vulva; met de grote schaamlippen, de kleine schaamlippen en met een clitoris. Nouja, eerst waren er 3 clitora (heb ik het zo goed vervoegd?) maar in een vlaag van creativiteit prikte ik 2 clitora lek, en toen was alles weer anatomisch verantwoord.

  Speciaal voor het feestje had ik een soort krakersbroek gemaakt; een oude afgedankte GAP-broek was bij m'n pijpen nogal uitgescheurd, en de 2 flapjes die toen zijn ontstaan heb ik met veiligheidsspelden weer aan elkaar vast gemaakt. Wel erg fris, maar wel erg kraker-achtig. Althans; precies zo kraker-achtig als ik me kon veroorloven

  Het feestje was tegenover de GGD, dus de weg kende ik wel. En het was echt geweldig. Ik haat dat soort feestjes eigenlijk altijd, wanneer ik niet iedereen ken en waar veel mensen elkaar vaak niet mogen, en iedereen een beetje om een bakje pinda's heen hangt. Maar dit was heel anders. Dit was supergezellig, iedereen was koel en interessant en leuk. Er is me ook voor het eerst in jaren weer eens cocaine aangeboden, maar ik heb het wederom niet gedaan. Ik merkte wel heel duidelijk dat bepaalde mensen het best naar vonden dat een aantal andere gasten een 'witte kerst' aan het houden waren. Tja, als je vroeger iedere week in de iT hebt rondgehangen zijn dat soort dingen niet meer zo waanzinnig ver-van-je-bed ofzo.

  Met veel te veel SOAve wijn op, fietste ik weer naar huis. En dat is echt het slechtste moment om nog even online te gaan en met mensen te chatten. Maar ik deed het lekker toch

  Vanavond zijn een aantal mensen van het feestje weer in de Trut, da's leuk. En de Tiener komt bij me eten, en het is nu half 5 geweest maar toch nog niet donker. De lente zit er weer aan te komen! Hoei! Ik ga nu even een Milchschnitte eten; da's een Duits product van Kinder Chocolade, niet in Nederland verkrijgbaar, maar SUPERlekker! Anna, de Dutise niet-lesbienne had er een paar voor me meegenomen. Ik zag het als payback voor die tijd dat de Duitsers 'ons' tulpenbollen hebben laten eten. Wat dat betreft ben ik met terugwerkende kracht toch van voor de oorlog.

  No feedback yet