« Sprk en de epidemie #3Sprk en de fotoverbeteringen »

  Sprk en het onreine vleesje

  30-11-04

    10:04:23, by S p r k .   , 412 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en het onreine vleesje

  M'n weekend was redelijk uneventful. Oh, nou, ik was wel op/bij/in UNK. Da's een soort links DJ-feest. Maar daar vond ik echt geen hol aan. Heel donker en te luide muziek enzo.

  Zondagavond besloot ik toch maar weer naar de Trut te gaan en dat was best productief. Ik kan eindelijk de hele hele dialoog van de suppoosten uit Theo & Thea en de Ontmaskering van het Tenenkaas Imperium opdreunen en ik heb ergens in een hoekje heel dubieus zitten zoenen. De persoon in kwestie had zich echter niet zo heel erg goed geschoren, dus ik ben uiteindelijk maar naar huis gegaan voordat mijn lippen gingen bloeden.

  Ik heb eergisteren en gisteren wel weer een uur gesport (dus 2 uur in totaal) en dat was eigenlijk wel prettig. Toen ik vanochtend om 6:20 wilde opstaan om voor het begin van mijn werkdag ook even een uurtje te sporten, is dat uiteraard niet helemaal gelukt. Soms kan ik toch net een tikje TE ambitieus zijn.

  Vanochtend in het busje op weg naar kantoor had iedereen het natuurlijk over de foto van Mohammed B. en ik was vooral opgelucht. Opgelucht dat het heel duidelijk geen foto was van de Mohammed waar ik een paar maanden geleden een soort... *kuch* ...persoonlijk integratieprojectje mee heb gehad. Het zou overigens wel een goed excuus geweest zijn waarom mijn Mohammed al een paar weken niets van zich heeft laten horen. Maar goed. Volgens mij had mijn Mohammed ook maar 1 'm' in het midden. Ofzo.

  Er was nogal wat onenigheid over wat 'men' vond dat er met Mohammed B. moest gebeuren. Want hoe straf je zo iemand? Ik hoorde allemaal radicale ideeen voorbij komen, maar ik vond (uiteraard) de mijne het beste; alleen maar ham te eten geven. Ham met asperges, ham-pannenkoeken, tosti's met ham, hamblokjes, ham met meloen, ham-met-je-mond-dicht etc. etc. etc. Joop Braakhekke heeft er vast een bere-interessant kookboek over geschreven.

  Oh en omdat Oprah vindt dat je iedere dag 3 dingen moet opschrijven waar je dankbaar voor bent, lijkt het me een goede gewoonte om dat ook (sporadisch) te gaan doen;

  - mijn Golden Girls Season 1 DVD's zijn (gisteren, maar ik zag het pas vanochtend) aangekomen EN ze pasten door de brievenbus (hoef dus niet naar de Bos en fucking-Lommer weg om het af te halen op een slecht geventileerd postkantoor) EN ik hoefde geen invoerrechten te betalen
  - ik heb zonder al teveel inspanning mijn ('vroege') trein gehaald

  Dat zijn er twee. Maar de dag is nog jong!

  No feedback yet