« Sprk en de referenties #2Sprk en de slaap-issues »

  Sprk en het verloren logje

  07-10-06

    14:20:13, by S p r k .   , 798 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en het verloren logje

  Een tijdje terug was er helemaal een logje verloren gegaan. Twee, eigenlijk, maar de andere was vrij oninteressant. Het logje over de chocoladefontein van 24 september heb ik weer teruggevonden! Dank je wel, Google! Dus... Picture it, 24 september, 2006:

  Ik ben Donderdag eindelijk naar het postkantoor geweest om een paspoort te halen.

  Of nee, eerst ben ik gaan lunchen met Simone, de vriendin die een paar maanden geleden een tweeling heeft gekregen. Echt leuk die kleine meisjes, maar je komt dus net aan je broodje toe. Het is echt een godswonder dat Simone helemaal aangekleed op straat wist te verschijnen die ochtend. Chapeau voor haar en alle andere moeders, vooral moeders van tweelingen. Chapeau voor de ouders van alle tweelingen die ik ken, die nog helemaal heel zijn. Chapeau alom, eigenlijk.

  Toen dus naar de Stopera om een nieuw paspoort te halen. Ik schijn echt zo'n beetje OP mijn stadsdeelkantoor te wonen, maar ik ga toch altijd naar de Stopera voor dit soort dingen. Ik kom bijvoorbeeld ook nooit bij de Blokker bij mij om de hoek, ik ga juist altijd naar de Kalverstraat. Hele rare tic, eigenlijk.

  Eerst bij de fotograaf in het gebouw van de Stopera nieuwe emotieloze foto's laten maken. Die waren overigens ? 9,-. Voor een euro extra kon je er nog 2 bij krijgen, die overigens sowieso al waren afgedrukt. Ik heb die 2 extra foto's niet genomen, en dus werden ze weggegooid. Vaag. Vervolgens kon ik alleen maar met cash betalen! Nouja! Zoals Lucy de la Rue zou zeggen: ,,We zijn hier niet op de kinderboederij, waar je af en toe een krop sla over het hek gooit!" Je zit wl helemaal officieel in het gebouw van het gemeentehuis! Maar goed, blijkbaar is het belangrijker om je toko vol te hangen met pasfoto's van celebrity's dan om fatsoenlijke betaalmethoden te regelen. Oh well.

  Later heb ik afgesproken met een vriend die overstuur was en hysterisch veel geld uit wilde geven. Zijn totaal: 1 CD. Mijn totaal: 5 CD's. Ik weet ook niet precies hoe dat nu weer is gebeurd. Gaandeweg heb ik nog wel mijn GSM robuust uit mijn handen laten vallen. En daarna moest ik hem echt met mijn hand bij elkaar houden, de klepjes hadden er geen kracht meer voor.

  Dit kon zo niet langer, dus ben ik de volgende dag mijn T-Mobile abonnement gaan verlengen en heb ik een nieuwe telefoon gekregen, de MDA Vario. Ik had met liefde 150 euro willen bijbetalen voor het nieuwste model, maar die was natuurlijk weer niet op voorraad, en ik ben een ongeduldig type. Dus nu heb ik dezelfde MDA Vario als al mijn hippe vrienden. Met internet.

  Internet op je GSM is echt hysterisch. MSNnen in de Arc of in het park (maar ook op locaties die niet op klinken als 'ark'), even checken hoe laat een film begint terwijl je nog in het restaurant zit, kijken of je niet naar huis moet omdat die kut Tori Amos nummers eindelijk zijn uitgelekt, etc. Ik hou ervan. Ik zou zelfs op locatie mijn weblog kunnen updaten! Het is hysterisch, nogmaals.

  Gisteren was ik bij de feestelijke premiere van Beauty & the Beast in het Fortis Circustheater in Scheveningen. Niet echt een hle premiere, want de show speelt al een jaar, maar wl de premiere in het Fortis Circustheater in Scheveningen. Ik zou samen gaan met Chris en Loesje van kantoor, maar die gingen allebei Tanja Millenaren (afbellen dus), en toen ben ik met Louisa en Sebas gegaan. Ook prima. Kledingvoorschrift was tenue de ville dus ik had een stropdasje om en een overhemdje enzo. Prima.

  Toen we gingen parkeren hebben we Loretta Schrijver nog bijna aangereden, dat was al een leuk begin. Eenmaal binnen, via de rode loper, was alles echt hl goed geregeld. Er was een high tea met mini muffins en kleine soort van broodjes en een CHOCOLADEFONTEIN. Wacht, misschien heb je er overheen gelezen; er was een CHOCOLADEFONTEIN (zie foto van de CHOCOLADEFONTEIN).

  Daarnaast waren er ook allemaal b-list celebs zoals die ene gast uit Big Brother die zich heeft laten pijpen door Kelly, Annette Barlo, Mariska van Kolck, Jeroen van Inkel en de vrouw uit de hitcomedy Niemand de Deur Uit. Als je het vorige zinnetje verkeerd leest, zou je kunnen concluderen dat die ene gast uit Big Brother een erg gevarieerd seksleven heeft.

  De voorstelling was echt geweldig. Ik had het niet gedacht, maar Chantal Janzen kn gewoon iets! Chapeau! De belichting was ook echt fantastisch, de muziek was echter wat braafjes afgemixt. Jammerig element was de jongen met downsyndroom achter in de zaal, want die heeft regelmatig met de cast mee geschreeuwd. Ik zeg; schreeuw lekker thuis mee met de CD. Maar wie ben ik? Nee hoor, mensen met down syndroom moeten ook gewoon naar musicals kunnen, prima.

  No feedback yet