« Sprk en de chantageSprk en de Muppetuele uitingen »

  Sprk en het zaagje

  14-12-04

    11:01:38, by S p r k .   , 467 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en het zaagje

  Zaterdag ben ik naar de dichtstbijzijnde fietsenmaker gegaan om daar voor 10 (!!) euro mijn band te laten plakken. Ik heb alles aandachtig gebestudeerd (toevallig!) en zelf een bandenplaksetje gekocht. ,,Da's nog eens een leuke zondagmiddag activiteit voor in de zomer!" dacht ik bij mezelf. Uiteindelijk bleek dus dat die fietsenmaker-met-een-kegel me helemaal geen NIEUWE binnenband had verkocht, maar een vieze gebruikte binnenband die niet eens goed geplakt was. BAH!

  Zondag ben ik naar The Forgotten geweest. Fruistli had die film al een keer gedownload, en toen ik vertelde dat ik ernaartoe ging riep hij enthousiast ,,Oh, dat is die film met die ALIENS! Dat uiteindelijk blijkt dat het allemaal door ALIENS komt!" Dank je wel, Fruitsli. Ik moest en zou wraak nemen, dus SMSte ik hem na de film (toen inderdaad bleek dat door deze info de hele film verpest was) welke modellen allemaal nog weggestemd zouden worden in America's Next Top Model.

  En dat vond hij flauw. Ik zei ,,Ja!" en toen vond hij het kinderachtig en toen zei ik ,,Ja, inderdaad ja!" En toen stelde ik hem gerust door hem te vertellen dat MIJN verklapje hem tenminste geen 9 euro gekost had. ZO.

  De Trut was leuk, ik had uiteindelijk best veel Bailey's op en dat staat altijd garant voor gezelligheid. Maar aan alles komt een eind en voor ik het wist zat ik weer thuis.

  Gisteren moest ik natuurlijk een poosje werken. Daarna (of eigenlijk tijdens) stond de Tiener alweer voor de deur. Samen met Fruitsli en de Tiener hebben we de film Saw gekeken. Echt fantastisch. Deze film zou oorspronkelijk alleen op video uitkomen maar toen het publiek tijdens screenings positief reageerde is 'ie in Amerika toch maar in de bioscoop geworpen. And rightfully so... Spooky film en ik heb nog nooit een meisje met zoveel elan een sleutel uit iemand z'n maag zien prikken. Geen idee of en wanneer de film ook hier gaat draaien, met 't is een aanradert!

  Daarna ging Fruistli weg en toen gingen de Tiener en ik nog The Incredibles op DVD kijken. Eerst op de bank met nootjes en ijsthee. Toen in bed want ik moest weer vroeg op. En toen was ik moe.

  Toen de film was afgelopen hebben de Tiener en ik gezamenlijk onze seksuele historie doorgenomen (in aantal-technisch opzicht, niet activiteiten-specifiek dus). Ik kwam uiteindelijk op een mooie score (en nog lang niet in de 3-cijferige getallen zoals bepaalde mensen die met hun broek op hun knieen regelmatig in een park over een stenen tuinhekje heen hangen).

  En ik heb mijn eerste Olsen Twins moment van de ochtend er alweer op zitten. Op zich niet zo'n heel slecht begin van de dag.

  Oh en toen ik vanochtend op kantoor kwam zag ik 2 mensen waar ik al eerder mijn twijfels over had samen op kantoor arriveren! Uhuh!

  No feedback yet