« Sprk is minder actief dit weekendSprk en de roze koeken »

  Sprk is down met Neimo

  29-01-05

    00:56:11, by S p r k .   , 332 words  
  Categories: Muziektipjes

  Sprk is down met Neimo

  Neimo is een Franse popgroep die ik ken door de muziek die ze voor Dannii Minogue hebben geproduceerd. Sterker nog, ze hebben mijn favoriete Dannii nummer ("On The Loop") gedaan.

  Maar de band is sterker! Want ze hebben ook nog een mix gedaan voor "Adam & Yves" het Zazie nummer dat over homo's gaat. En ze hebben een mix gemaakt voor Madonna's "Hollywood", die uiteindelijk helaas niet gebruikt is.

  Dus ik heb ze eens een mailtje gestuurd, en ik kreeg al vrij snel een leuk antwoord van ene Bruno. Ze stuurden wat MP3tjes van hun werk, en informeerden me over het nieuwe album van Zazie. Waar ik anders echt nooit iets over zou horen, want bijna niemand in Nederland kent haar.

  Maar na een tijdje verwaterde het contact, want ik mailde niet meer terug. Tot de Tiener weer eens op hun site ging kijken, waar allemaal nieuwe leuke muziekjes op stonden. En ook nog eens allemaal foto's. En er stonden verder geen namen bij, maar er zaten wat smakelijke hapjes tussen - kolere!

  Dus heb ik ze vanavond toch maar weer gemaild... Over Zazie, hun nieuwe album en over Sita (want die is helemaal hot in Frankrijk, geloof het of niet). Hun album is eindelijk uit, dus ik heb het meteen maar besteld. En nu sturen ze nog een extra CD'tje mee met wat dingetjes erop. Hoe spannend!

  Heb toch maar even gevraagd wie wie is.

  Bruno is dus een superlekker sletje waar je alleen maar de hele dag voor wil schoonmaken, koken, en kinderen opvoeden. En als hij thuiskomt een biertje en een krantje geven. Ziehier:

  Maar inmiddels mail ik blijkbaar niet meer met Bruno de zanger, maar met Camille de gitarist. Waar je tussen het schoonmaken, koken en kinderen opvoeden door heus wel een buitenechtelijke affaire mee kunt hebben.

  Ik wilde eigenlijk al graag weer eens terug naar Parijs voor een shopping spree, maar nu is het wel heel verleidelijk om even een concertje van de heren mee te pikken... :)

  No feedback yet