« Gefeliciteerd! Met je verjaardag...De goedheid zelve »

  They would have raped her 50 times...

  18-02-08

    21:45:06, by S p r k .   , 639 words  
  Categories: Categorie-loos

  They would have raped her 50 times...

  Zo, dat is alweer een tijdje geleden. Ik erger me zelf altijd een klein beetje aan mensen die een weblog nemen en er vervolgens zelden tot nooit op posten, maar mijn laatste post hier is ook alweer van meer dan een week geleden.

  Het was eventjes niet zo gezellig op kantoor. Het is überhaupt de laatste paar weken al minder gezellig op kantoor. En voornamelijk daardoor had ik niet zo'n zin om 's avonds dan nog een leuk en onderhoudend dingetje te schrijven voor hier. Ik had eigenlijk überhaupt niet veel zin meer om veel gezellige dingen te doen.

  Maar ik heb een paar dagen vrij gehad en nu ga ik er weer fris tegenaan!

  Dinsdag ben ik met Sebastiaan en Carmen (ja, het groepje wordt met de week compacter!) naar de sneak gegaan. Helaas draaide Rambo. Sylvester Stallone schreef het script, regisseerde de boel en speelde ook nog de hoofdrol. Slecht teken! Verder is de 61-jarige acteur door de jaren heen zó vaak strakgetrokken dat hij heden ten dage nog maar één gezichtsuitdrukking heeft. Echt, Jerney Kaagman is er een mime-speler bij. Verder had hij vrij weinig tekst in de film, afgezien van ,,Go home.", ,,Fuck the world." en ,,They would've raped her fifty times... and cut your fucking heads off. Who are you? Who are any of you?" De dialogen waren walgelijk, het script had net zo goed door een met zuurstof tekort geboren kleuter geschreven kunnen zijn. Ik had geen bereik in de bioscoop dus ik kon ook niet op imdb opzoeken hoe lang deze marteling nog zou duren. Na een half uurtje zijn we maar weg gegaan. Achteraf nog heel knus warme chocolademelk gedronken bij McDonald's (waar het een soort daklozen stuif 'es in leek) en bij De Jaren, dus het is allemaal nog goedgekomen.

  Donderdag was het Valentijnsdag, een walgelijke commerciële feestdag waarbij men je steeds probeert wijs te maken dat je niets voorstelt als je single bent. Ik besloot de dag door te brengen met Annasola, de moeder van Obbie. Eerst hebben we heeeeeeeeeeeerlijk geluncht in Yamazoto, het restaurant in het Okura en daarna zijn we naar Villa Arena gegaan om voor een nieuwe bank voor het appartement van Annasola te kijken. We hebben tientallen banken bekeken en in allerlei standjes erop gezeten, maar het was steeds net niet goed. Totdat we een winkel in een iets hogere prijsklasse binnen liepen. En daar was het meteen raak. In de etalage stond een prachtige moderne designerbank en die heeft ze genomen. Als ik nog eens een indrukwekkend centje verdien dan wil ik die bank ook, maar dan met lila bekleding (die overigens ook beschikbaar was!). 's Avonds zijn we nog even bij IKEA geweest, maar dat kun je toch eigenlijk beter niet doen als je net op een dure woonboulevard bent geweest. Dan ziet alles er helaas ineens best wel lelijk en krakkemikkig uit. Maar ik had schroefjes nodig voor m'n Bertby en die heb ik op de kop kunnen tikken.

  Dit weekend heb ik niet zo héél veel gedaan, maar ik ben wel teruggegaan naar 'dat ene tentje' voor een drankje. En toevalligerwijs was die leuke jongen er ook weer. Hij was zelfs naar de kapper geweest. De eerste reactie van Simone, die met me mee was, was ,,Jeetje Martijn, hij is wel erg jong. 16 ofzo!" Serieus - hij is geen 16. Maar ik realiseer me nu ook dat dit nooit iets zou kunnen worden. Hij kwam meerdere keren een beetje bij ons staan en dan kon ik alleen maar heel stom naar de grond staren. En als hij dan weer weg liep zei Simone ,,Hij keek wel de hele tijd naar jou!" Het was trouwens ook heel druk. Hij heeft trouwens wel een lesbische collega, zag ik. Misschien is er wel een hele Turkse homoseksuele subcultuur waar we niets van weten! :P

  No feedback yet