« »

  23-12-03

    00:51:00, by S p r k .   , 278 words  
  Categories: Categorie-loos

  Heb op mijn laatste werkdag van het jaar buiten bij de McDrive in Lelystad nog een hele fijne warme troostrijke kerstfoto gemaakt met collega Simone D.

  Ziehier het resultaat;

  Het derde deel uit de Lord Of The Rings trilogie was - op z'n zachtst gezegd - langdradig en teleurstellend. Sorry, ik snap écht niet dat de helft van de westerse wereld zich iedere avond op deze films en bijbehorende boeken masturbeert. Echt niet.

  Daarnaast heb ik de film mogen aanschouwen terwijl er een meisje met een negatief IQ naast me zat. Zij heeft de hele film tijdens iedere scene een korte uitleg aan haar date gegeven. En ze voorzag haar mede-ubliek ook van commentaar. ,,Wat een mongool!" en ,,Wat een stom wijf!" en ,,Wat een sukkel, dat hij nu gaat klappen."

  Nou gingen inderdaad een half uur voor het einde al mensen klappen. Omdat ze dachten dat hij eindelijk afgelopen was. Maar nee, dan ging er weer iemand op een boot of iemand trouwen met een VROUW terwijl hij duidelijk verliefd was op Frodo, of er ging weer iemand die Viggo heet een liedje zingen enzo.

  Hoe dan ook. Dat is 7 euro 50 (en de kosten van die eerste 2 films) en 15 uur van mijn leven die ik nooit meer terug krijg. Ik bedacht mezelf later nog dat ik het misschien allemaal niet snapte, maar er valt niet zoveel te snappen. Er wordt eigenlijk alleen maar gevochten, onderbroken door een pretentieus geschreven 'plot'. Als je echt een intellectuele snob over films wil zijn, ga dan fijn Mulholland Drive kijken.

  Heb wel Robbedoesje ontmoet, die in het echt veel meer elan heeft dan op zijn foto's. Goed woord ook overigens, elan.

  No feedback yet