« »

  28-01-04

    11:19:00, by S p r k .   , 251 words  
  Categories: Categorie-loos

  Gisteren was erg leuk... Het bedrijf waarvoor ik werk gaat mobiel, en ik was 's middags met mijn Marketing Communicatie collega naar een afspraak in Den Haag om te bespreken hoe onze pakketten eruit moeten gaan zien... Spannende tijden!

  Vooral ook omdat de auto van mijn collega de hele tijd uit ging als we niet zo heel snel reden (bij rotondes enzo). Best eng nog, eigenlijk. Door al dat stilstaand verkeer heb ik wel de Haagse jeugd goed in me op kunnen nemen, voor zover ik daar behoefte aan had natuurlijk... Allemaal onontgonnen jongetjes. En niet echt heel erg leuk, trouwens. 1 Haagse meisje mocht blij zijn dat ze een knalroze tas op haar rug had met een knalgele jas eronder. Anders hadden we haar waarschijnlijk aangereden.

  De afspraak was dus wel helemaal in Den Haag, dus tegen de tijd dat ik thuis was, was het half 8 ofzo. Gelukkig had ik toen net mijn Coupling - seizoen 3 DVD ontvangen, dus die heb ik in mijn DVD speler geschoven en ik ben gaan kijken.

  Het volgende wat ik weet, is dat ik een SMSje kreeg. Terwijl ik mijn mobiele telefoon zocht viel het me op dat het buiten al licht is. Dat klopt niet helemaal. Het is één van mijn collega's, die vraagt waar ik blijf. En ja hoor, het is 10 uur 's ochtends geweest... Te laat om nog helemaal naar Lelystad te gaan (dan kom ik pas rond 12 uur aan) en dus besluit ik mijn telewerkdagje van Vrijdag maar te verschuiven naar vandaag.

  No feedback yet